Hocam yaparsan ve bir sıkıntı yaşarsan buradakilerin sana yardımcı olamayacağını göz önünde bulundur. IMEI için uzaktan yönelgeler ile yardımcı olunamıyor malesef. Riski göze alabiliyorsanız...Arastiriyorum bagzilari olur diyo bagzilari olmaz diyoo ne yapmaliyimm bilmiyorum kii((
Kumar oynuyosun herşey senin elindeYa iste burdakiler yardimci olurlar bilouorum ama iste ya olmazssa endişesi war ama yapicam yine)
bende mesela bu yüzden knox sayacımı 1 yaptım o riski göze aldım yaptım şimdi çözüm arıyorum ama çözüm yok
iyi düşün karar ver sonradan pişman olmaHocam ben telefonuma ilk çıktığı gün 4.3 sızıntı ROM'u yüklemiştim.1 hafta kadar bu ROM'u kullandım ancak ingilizce olduğu için ve Türkçe dil desteği gelmediği için kaldırıp 4.1.2 kurmuştum. Sonra bu ROM'u gördüm bunu yükledim. Bende bu KNOX dalgası neden olmadı sence?Kumar oynuyosun herşey senin elindebende mesela bu yüzden knox sayacımı 1 yaptım o riski göze aldım yaptım şimdi çözüm arıyorum ama çözüm yok
iyi düşün karar ver sonradan pişman olma
Yok ya en fazla ne olucakki cok cok telefoncuya gidip imei attiricam warmi baskaKumar oynuyosun herşey senin elindebende mesela bu yüzden knox sayacımı 1 yaptım o riski göze aldım yaptım şimdi çözüm arıyorum ama çözüm yok
iyi düşün karar ver sonradan pişman olma
)Bu romda ve diğer custom romlarda knox dosyaları kaldırıldığı için sorun yok ama son çıkan resmi 4.3 romlardan artık dönüş imkanı yok. MK9 ve üzeri romlarda knox devreye girdi download modda alt sürümlere inme yapılamıyor aynı 4.3 MK4 sürüme bile inemiyosun 'unsupported version' uyarısı ile engelliyor. Eğer son çıkan 4.3 stocklardan birini kurarsan sende alt sürüme artık dönemessinHocam ben telefonuma ilk çıktığı gün 4.3 sızıntı ROM'u yüklemiştim.1 hafta kadar bu ROM'u kullandım ancak ingilizce olduğu için ve Türkçe dil desteği gelmediği için kaldırıp 4.1.2 kurmuştum. Sonra bu ROM'u gördüm bunu yükledim. Bende bu KNOX dalgası neden olmadı sence?
Philztouch yada root yaparsanda ben gibi knox warranty bid 1 olur ve artık garantide sıkıntıya girer. Lanet bootloaderden bir türlü kurtulamadım
Philztouchu kurup sayacı 1 yaptım bu romu tekrar kurdum ama bootloader hala stock mk9 bootloader hala alt sürüme inemiyorum.
sen efs yedeğini al ve sakla her zaman lazım olabilir bu sana telefoncuyla imei attırmakla hiç uğraşmaYok ya en fazla ne olucakki cok cok telefoncuya gidip imei attiricam warmi baska)

Sammobile.Com'dan 4.3 Hungary ROM'da yüklemiştim geçen haftalarda. Sonra şebekeyi güçlendirmek için 4.1.2 yüklemiştim tekrar. Çok faydası olmadığı için Ditto Note 3 yüklemiştim. Aynı akşam telefonu 3 kere flashladım ben. KNOX diye lanet bir durum önüme çıkmadı çok şükürBu romda ve diğer custom romlarda knox dosyaları kaldırıldığı için sorun yok ama son çıkan resmi 4.3 romlardan artık dönüş imkanı yok. MK9 ve üzeri romlarda knox devreye girdi download modda alt sürümlere inme yapılamıyor aynı 4.3 MK4 sürüme bile inemiyosun 'unsupported version' uyarısı ile engelliyor. Eğer son çıkan 4.3 stocklardan birini kurarsan sende alt sürüme artık dönemessinPhilztouch yada root yaparsanda ben gibi knox warranty bid 1 olur ve artık garantide sıkıntıya girer. Lanet bootloaderden bir türlü kurtulamadım
Philztouchu kurup sayacı 1 yaptım bu romu tekrar kurdum ama bootloader hala stock mk9 bootloader hala alt sürüme inemiyorum.
Şans mı desek? 
4.1.2 ye tekrar dönebildiğine göre mk9 altında bir sürümmüş tek şansın buSammobile.Com'dan 4.3 Hungary ROM'da yüklemiştim geçen haftalarda. Sonra şebekeyi güçlendirmek için 4.1.2 yüklemiştim tekrar. Çok faydası olmadığı için Ditto Note 3 yüklemiştim. Aynı akşam telefonu 3 kere flashladım ben. KNOX diye lanet bir durum önüme çıkmadı çok şükürŞans mı desek?
![]()
Bizim ülkeye gelene kadar 2015 i görürüz herhaldeO degilde 4.4 un resmisi ne zaman gelecek insani delirtecek bu samsung))

alla alla şu anda bişeyler yaşamaktayım rütükten dolayı söyleyemiyorumSammobile.com Hungary bilgiler :/[TBODY] [/TBODY]
Hungary (T-mobile) 2014 January 4.3 N7100XXUEMK9 N7100TMHEML3

Download modda knox warranty bid gibi bir ibare yokmuydu hungary rom kurulu iken?Hocam en basiti sen benim verdigim hungary romu yukle odinle. Sonra tekrar philz touch kur. Burda paylastigin bootloaderi yukleme.. zootscripsle telefonu bir guzel formatla. Sonra odinle 4.1.2 kurmayi bir denesene?yok sende knox etkin olmamış ama neden? normal 4.1.2 bootloaderinde kalmışsın ama nasıl alla alla gece gece mantık yürütemiyorum şimdimk9 bootloaderinden downgrade yapman mümkün değil ya
![]()