bLnmz
Üye
Aynen öyle kardeşim..Sayacı hiç sıfırlamadım.
Sağolasın kardeş. O zaman sayacı sıfırlayıp orjinal romu yükleyince orjinal oluyor artık.
Aynen öyle kardeşim..Sayacı hiç sıfırlamadım.
Sağolasın kardeş. O zaman sayacı sıfırlayıp orjinal romu yükleyince orjinal oluyor artık.
Kardeş içindeki herşeyi kendisi temizleyecek mi şuanki note 3 dosyaları ıvır zıvır kalırmı içinde yoksa başka format vs gibi bir yöntemi varmı temizlemeninAynen öyle kardeşim..
Wipe Tamamen siler hiç bir şey kalmazKardeş içindeki herşeyi kendisi temizleyecek mi şuanki note 3 dosyaları ıvır zıvır kalırmı içinde yoksa başka format vs gibi bir yöntemi varmı temizlemenin
Bunu benim yapmam lazım dimi?acil yardım lazım telefona odin ile start dediğim zaman telefon ekranında unsupported version yazıyorWipe Tamamen siler hiç bir şey kalmaz
Orijinal yazılım indirin ve boyutuna bakın 1.2 1.5 gb arası olmalıBunu benim yapmam lazım dimi?acil yardım lazım telefona odin ile start dediğim zaman telefon ekranında unsupported version yazıyor
Kardeş sammobileden çoook yavaş iniyor başka yerde de bulamadım varmı bildiğin bir yer deli oldum gece geceOrijinal yazılım indirin ve boyutuna bakın 1.2 1.5 gb arası olmalı
Bir gün idare etmelisin açık kalsın bilgisayar sabaha kadar anca inerKardeş sammobileden çoook yavaş iniyor başka yerde de bulamadım varmı bildiğin bir yer deli oldum gece gece
yenisini indirdim yine olmadı lütfen yardım edinBir gün idare etmelisin açık kalsın bilgisayar sabaha kadar anca iner
Sammobile.com'a gir. Arama kısmından n7100'e ait çıkan yazılımları arat ve orada Turkey 4.1.2 göreceksin indir. İndirdiğin dosya RAR şeklinde olacak.yenisini indirdim yine olmadı lütfen yardım edin
Hocam o kadar çok teknik tabir kullanmışsınız ki neredeyse tamamını anlamadım desem olur. Ne kurduğumu bilmiyorum bu konudaki note 3 romunu kurmuştum orjinal rom kuramayınca bu sabah 4,3 sızma rom varmış onu kurdum şuan normal ama yine orjinal rom değil bildiğim kadarıylaStock 4.3 kurduysan mk9 ve üzeri 4.1.2 ye dönemessin unsupported version hatasını verir. Birde stock 4.3 kurup root ettiysen knox warranty bid 1 olmuştur.
Telefonunda 4.1.2 romu varken bu romu kurduysan sorun yok tekrar 4.1.2 romuna dönebilirsin ama sen dönemiyorum unsupported version hatası veriyor diyorsan o zaman stock 4.3 romu kurmuşsundur ve bootloader etkin durumdadır bu yüzden 4.1.2 ye dönmeni engeller.Hocam o kadar çok teknik tabir kullanmışsınız ki neredeyse tamamını anlamadım desem olur. Ne kurduğumu bilmiyorum bu konudaki note 3 romunu kurmuştum orjinal rom kuramayınca bu sabah 4,3 sızma rom varmış onu kurdum şuan normal ama yine orjinal rom değil bildiğim kadarıyla
IMEI gidebilir efs yedeği almak lazım ama yinede neler yapman gerektiğini bilmiyorum şebeke sorunu yaşayabilirsin iyice araştırıp ondan sonra karar verarkadaslar benim telefon yurt disindan bu romu kurarsam gidermi yada giderse yapma sansimiz olabilirmi
hala eklemedilerAyrıca romun 3.2 sürümüne ve ayrıntılarına xda linkinden ulaşabilirsiniz.Arkadaslar hala note 3 kamera ozelliklerini bu romu yapan grup note 2 icin portlayamadimi?
A.s hep yurt içi kayıtlı tlflar kullandım hiç imei şebeke sorunum olmadı o yüzden hiç denemedim ama yinede efs yedeği almıştımÜstad s.a eyw sen herşeyi anlatmışsın ama şu efs alma olayını bi anlasam herşey daha güzel olacak inan![]()
Efs yedeği almak basit, programı var googleden veya site içinden arama yaparak bulabilirsiniz birde zaten çoğu custom romu kurarken aroma destekli ise kurulumda kurulumda efs yedeği alma seçeneği oluyor ama imei kaybı olursa o efs yedeğini ilgili kısma koymak şebeke sorunu ve imei sorununa çözüm oluyormu bilmiyorum onu bi araştırın.