[4.3][mk9] Dn3 ( Ditto Note 3 ) Note 3 Özellikleri (e-team)

Sponsorlu Bağlantılar

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye

• Beğen
Tepkiler: profis2

profis2

Üye
3.2 romu yüklü ordakipile tıklıyorum ama bişey çıkmıyor hatt yukardan bildirim çubuğu düşmeye kalkıyorkardeş o pil sekmesi çıkmıyorda ben eski stock roma döneceğim dönüyorum fakat custom binary download diye bişi var diğer iki seçenek offical yazıyo onda numara yazıyor "12" ben bunu nasıl sıfırlarım çünkü cihazımı kies görmüyor güncelleme desteği vermiyor

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
3.2 romu yüklü ordakipile tıklıyorum ama bişey çıkmıyor hatt yukardan bildirim çubuğu düşmeye kalkıyor
kardeş o pil sekmesi çıkmıyorda ben eski stock roma döneceğim dönüyorum fakat custom binary download diye bişi var diğer iki seçenek offical yazıyo onda numara yazıyor "12" ben bunu nasıl sıfırlarım çünkü cihazımı kies görmüyor güncelleme desteği vermiyor
Root ile triangle away adlı bir uygulama var onunla sıfırlayabilirsin

Anil-D

Anil-D

Üye
Og batery modu nerden bulurum ?

Anil-D

Anil-D

Üye
Mod olarak hocam

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Ben şimdi system app in içinden buldum sabah upload ederim şu an pc den girmeme imkan yok vereceğim linkteki apk yı system > app içine at tamam

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
Tmmdir hocam Allah razı olsun

ta7eR

ta7eR

Üye
ben stock kullanıyorum da diğerlerini de denedim fakat devil kernel dışındakilerin ayarlarıyla oynayınca telefon açılmadı :D

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
ta7eR

ta7eR

Üye
Bunu kullandim imei gitmedi ama genede sen bilirsin :D

Hangi devil kernel ve IMEI numarası gitti mi
en sonunda yükledim bu apk yı system > app nin içine at sonra değiştirebilirsin
link: " "

Anil-D

Anil-D

Üye
zipshareye felan upload edermisin

Anil-D

Anil-D

Üye
saolun hocam bu sadece notemı ait ben bunu 3 cihazada denicemde

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
saolun hocam bu sadece notemı ait ben bunu 3 cihazada denicemde

bu link
bilmiyorum bende romun içinde olduğu için biliyor muhtemelen olmaz ama telefona zarar vemez denekte fayda var

underworld20

Üye
Arkadaşlar ditto dan 4.1.2 ye stock roma geri nasil donerim aciklarmisiniz genisce suan ditto v3.2 kullaniyorum

Anil-D

Anil-D

Üye
hocam bu apk

ta7eR

ta7eR

Üye
4.1.2 rom indir custom rom sonra ditto rom u nasıl yüklediysen aynı şekilde recovery den yükliycen :D bu kadar ama stock rom yüklenmiyor bildiğim kadarıyla

bLnmz

bLnmz

Üye
Zootscripts ile telefonu komple sıfırla.
İndirdiğin stoch romu Download Mod'da telefonuna at. Ben daha önce bu şekilde başarılı sonuç almıştım.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Merhabalar arkadaşlar ile bugün gerekli talimatları yaptık. İkimizde de Note 2 var... Onun telefona sorunsuz bir şekilde kuruldu.. Benim telefonda tam kurulum esnasında Apache sözleşme ekranında kabul et deyince telefon donuyor.. Çözüm bulamadık fazla oynayıp telefonu bozmakta istemedik yardımlarınızı bekliyorum.. Herkese teşekkürler.. (Not: Arkadaşın Note 2 telefonunda 4.3 Benimkinde 4.2.1 vardı)
Temiz kurulum yap scripti kullan. Philz touch 5.15 ile donma yaşayanlar varmış herhalde ana konuda görmüştüm ama çözüm ne bakmamıştım. Xda linkinden bi araştır onu istersen.