Root ile triangle away adlı bir uygulama var onunla sıfırlayabilirsin3.2 romu yüklü ordakipile tıklıyorum ama bişey çıkmıyor hatt yukardan bildirim çubuğu düşmeye kalkıyor
kardeş o pil sekmesi çıkmıyorda ben eski stock roma döneceğim dönüyorum fakat custom binary download diye bişi var diğer iki seçenek offical yazıyo onda numara yazıyor "12" ben bunu nasıl sıfırlarım çünkü cihazımı kies görmüyor güncelleme desteği vermiyor
Dr ketan's rom ile beraber geliyorOg batery modu nerden bulurum ?
Hangi devil kernel ve IMEI numarası gitti miben stock kullanıyorum da diğerlerini de denedim fakat devil kernel dışındakilerin ayarlarıyla oynayınca telefon açılmadı![]()
en sonunda yükledim bu apk yı system > app nin içine at sonra değiştirebilirsinTmmdir hocam Allah razı olsun

Hangi devil kernel ve IMEI numarası gitti mi
en sonunda yükledim bu apk yı system > app nin içine at sonra değiştirebilirsin
link: "Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız"
tamam bi 10 dk den yüklüyorumzipshareye felan upload edermisin
saolun hocam bu sadece notemı ait ben bunu 3 cihazada denicemde
Temiz kurulum yap scripti kullan. Philz touch 5.15 ile donma yaşayanlar varmış herhalde ana konuda görmüştüm ama çözüm ne bakmamıştım. Xda linkinden bi araştır onu istersen.Merhabalar arkadaşlar ile bugün gerekli talimatları yaptık. İkimizde de Note 2 var... Onun telefona sorunsuz bir şekilde kuruldu.. Benim telefonda tam kurulum esnasında Apache sözleşme ekranında kabul et deyince telefon donuyor.. Çözüm bulamadık fazla oynayıp telefonu bozmakta istemedik yardımlarınızı bekliyorum.. Herkese teşekkürler.. (Not: Arkadaşın Note 2 telefonunda 4.3 Benimkinde 4.2.1 vardı)