[4.3][mk9] Dn3 ( Ditto Note 3 ) Note 3 Özellikleri (e-team)

Konu Sahibi
Hocam en basiti sen benim verdigim hungary romu yukle odinle. Sonra tekrar philz touch kur. Burda paylastigin bootloaderi yukleme.. zootscripsle telefonu bir guzel formatla. Sonra odinle 4.1.2 kurmayi bir denesene?
Yarın bi deneyim olmassa ama knox sayacı 1 olduktan sonra kesinlikle dönüşü yok :S şu an ki bootloaderden kurtulabileceğimi sanmıyorum.

bLnmz

Üye
Bence linki bir incelemelisin Serdar hocam. Isine yarar bilgiler olabilir.

Konu Sahibi
Bence linki bir incelemelisin Serdar hocam. Isine yarar bilgiler olabilir.
Zaten tek umudum şu bootloaderden kurtulabilirsem kurtulup en azından o knox warranty bid ibaresinden kurtulmak :S sağol ilgin için

arkadaşlar lütfen yardım edin rom tam yükleniyodu telefon kendiliinden kapandı samsun galaxy note 2 yazısında kalıyor

bLnmz

Üye
arkadaşlar lütfen yardım edin rom tam yükleniyodu telefon kendiliinden kapandı samsun galaxy note 2 yazısında kalıyor

İlk mesajda sıfırlama scriptinin linki mevcut kardeşim. Onu indir telefonuna at. Yazıldığı gibi yönelgeleri takip ederek telefonunda çalıştır. Eski ROM'a ait ne var ne yoksa silecek. Sonrasında tekrar ROM kurulumunu başlat. Sorunun düzelecektir. Eksik birşeyler yapmışsın.

tamamdır kardeş çok teşekürler ) imei sorununuda yaptım şu an 10 numara telefon )

Konu Sahibi
Hadi hayırlı olsun

arkadaşlar ufak bi sorun war wifi çalışmıyor nasıl yapıcaz

Konu Sahibi
Konuda anlatımı mevcut

ama olmuyo kardeş yaptım olmadı gelmedi

Konu Sahibi
Bootloader sekmesinden kurdun değilmi?

işte onu unutmuşum onu arıyordum ben ))ama nerdeydi o dosya bulamıyorum tmm buldum ama ben 4.3 mk9 yükledim olmuyor galiba bunda

Tepkiler: serdar_gs
    Konu Sahibi
3.2.1 versiyonu Ota Güncelleyice mevcut indirip kurabilirsiniz. Son resmi NA1 tabanına geçilmiş.

Tepkiler: terbiyesizim
3.2.1 versiyonu Ota Güncelleyice mevcut indirip kurabilirsiniz. Son resmi NA1 tabanına geçilmiş.

değişiklik ne peki? çünkü bayağı sorunluydu. geç uyanma telefon geldiğinde ekranın açılmamsı falan gibi. umarım bunlar giderilmiştir

Konu Sahibi
değişiklik ne peki? çünkü bayağı sorunluydu. geç uyanma telefon geldiğinde ekranın açılmamsı falan gibi. umarım bunlar giderilmiştir
Şu an konuda herkes changelog soruyo ama cvp yok kurulumda yazan ChangeLog: Update of same binaries and libs from latest 3.2 ROM (NA1)

Konu Sahibi
Şu an konuda herkes changelog soruyo ama cvp yok kurulumda yazan ChangeLog: Update of same binaries and libs from latest 3.2 ROM (NA1)

Tepkiler: terbiyesizim

güncelledim şuan biraz kullanalım bakalım anlaşılır elbetilk farkı buldum galeriye çok hızlı bir şekilde giriyor artık :d

Tepkiler: serdar_gs
    Konu Sahibi
güncelledim şuan biraz kullanalım bakalım anlaşılır elbetilk farkı buldum galeriye çok hızlı bir şekilde giriyor artık :d
Galiba yaptıkları tek değişiklik son resmi na1 sürümüne güncellemiş olmaları
Galiba yaptıkları tek değişiklik son resmi na1 sürümüne güncellemiş olmaları