bLnmz
Üye
Görev yöneticisinden kullanmadıklarını kapalı tutmalısın. Şu an telefonun Note 3 özelliklerini kullandığı için biraz normal bakmalısın. Bende şu an 0.97 kullanıyor mesela...Valla rom muhtesemde su ram isine de bi çare olsa 1.20 den asagi inmiyorki ram...
Ben geçen gün denedim. Telefonun TR'yse ve herşeyi kontrollü biçimde yapıyorsan en ufak kaybın olmuyor.Bu romdan 4.1.2 stock roma gecersek imei ucar mi? Yoksa sorun sadece stock 4.3 den stock 4.1.2 ye gecistemi?
EFS yedeğini bilgisayara alan bir program vardı. Onunla daha iyi yapabilirsin kardeşim.Efs yedeğimi philz ile aldım tar dosyası seklinde bu yeterlimi yoksa birde backup.bat diye birsey var onunlada aliymi .img dosyasi olarak kaydediyomus bu sanirim...
Sahi aklima geldi s kalem ile nasıl geri geliniyor yada menu açılıyor ben yapamadm bu yazılımda.
Pen gestures den bahsediyor < yapınca geri ^ menü (sol dokunmatik tuş)EFS yedeğini bilgisayara alan bir program vardı. Onunla daha iyi yapabilirsin kardeşim.
Menüden kastın nedir kardeşim? Temassız kontrol mü?
sadece "Clean Rom" diyip hemen romu üzerine kurun bu sayede davlik cache de siinmiş oluyorCustom rom ustune custom rom kurmak icin yine tum wipeleri yapmalimiyim yoksa sadece wipe data yeterlimi
Eğer Cleaning rom yoksa wipe yapınBunu cwm icin sordum new rom philzde varCwm de butun wipe leri yapiyimmi yoksa sadece wipe data yeter mi elimde custom rom kurulu baska bi custom rom kurucam.
Sammmobileden en son tr romunu indir sonra odin le kurArkadaşlar note 2 de note 3 özelliklerini kaldırıp herşeyi orjinal haline döndürmek istiyorum. Yani şuan normal bir note 2 aldığım zaman olması gereken ne varsa o olsun. Hangi roomu yüklemeliyim? ve room modifiye edilmemiş olsun lütfen ve artı root falan olmayacak şekilde ne yapmam lazım garanti kapsamında olsun yani.
Kardeş tam olarak hangisi indirmem gerektiğinin linkini buraya bir yazıversen sana zahmet.Sammmobileden en son tr romunu indir sonra odin le kur
Suan telefondan girdiğim için link veremem ama Sammmobileden.com a gir firemwares var oradan adımları izle (telefon modeli ülke gibi ayarlar) yada google note 2 n7100xxdmf3 tur rom indir derseniz indirirsiniz (ben bu yöntemi kullandım çünkü Sammmobile hem üye olmak gerekiyor hemde çok hızlı inmiyorKardeş tam olarak hangisi indirmem gerektiğinin linkini buraya bir yazıversen sana zahmet.
Tamam kardeş sağolasın bende işyerinde olduğum için her siteye giremiyorum akşam eve varınca bakayım. Takılırsam senden yardım isterim. sağolasınKardeş peki odin ile yükleyince root vs herşey gidiyor mu orjinal haline dönüyor mu garantili hale gelirmi?Suan telefondan girdiğim için link veremem ama Sammmobileden.com a gir firemwares var oradan adımları izle (telefon modeli ülke gibi ayarlar) yada google note 2 n7100xxdmf3 tur rom indir derseniz indirirsiniz (ben bu yöntemi kullandım çünkü Sammmobile hem üye olmak gerekiyor hemde çok hızlı inmiyor
Eğer sayaç sıfırsa evetTamam kardeş sağolasın bende işyerinde olduğum için her siteye giremiyorum akşam eve varınca bakayım. Takılırsam senden yardım isterim. sağolasınKardeş peki odin ile yükleyince root vs herşey gidiyor mu orjinal haline dönüyor mu garantili hale gelirmi?
Ki sayaçta sıfır değil. Telefonun Root'lu iken forumda bulunan Triangle Away ile sayacını sıfırla. Sonrasında orjinal ROM'a dönüş yap.Eğer sayaç sıfırsa evet
Sayacı hiç sıfırlamadım.Eğer sayaç sıfırsa evet
Ki sayaçta sıfır değil. Telefonun Root'lu iken forumda bulunan Triangle Away ile sayacını sıfırla. Sonrasında orjinal ROM'a dönüş yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?