4.1 Unlock Yardımm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emreee7834

Üye
    Konu Sahibi
4.1 Unlock Yardımm
Cumleten Selamun Aleykum Lutfen Cevap yazın cok caresiz bir durumdayım Jb yaptım hattım acılmıyor acaba nasıl acıcam cok arastırma yaptım size cihazıma yaptıqım seyleri bi anlatıyım ona göre olur veya olmas die yardımcı olun :D (3.1.3 Versionda duzqunce hattım calısıyordu itunes ile Restore yaptım ve 4.2.1 uptade yapsınmı die sordu bende Kabul ettim 4.2.1 Yukseltti sonra 4.1 firmware attım cihaza cihaz acıyor sorunsuz sekilde cydiayı falanda guncelliyorum hersey tamam UltraSn0w da kuruyorum fakat Aranıyor yazıyor yukarıda hic hattımı görmüyor Baseband Olayları falan varmıs pek fazla bilmiyorum ama bnm baseband 05.14.02 ne yapicam bilmiyorum yardım edin

hakankurban

hakankurban

Üye
arkadaşım basebandını yükselteceksin senin basebandın 05 .14 müş basebandını 06.15 e çıkaracaksın

emreee7834

Üye
    Konu Sahibi
06.15 Yukselince Bidaha geri Donusu Olmuyormus Sanırım Zararlıymıs 06.15 Yukseltmek sence bir zararı varmı ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
06.15.00 yapmazsan unlock yapamazsın, başka çaren yok..

emreee7834

Üye
    Konu Sahibi
06.15.00 Baseband'den geri dönüş kesinlikle yoktur.
06.15.00 Basebande yükselen cihazlar garanti dışı kalır.
Eğer Unlock işleminiz başarısız olursa, geri dönüşünüz mümkün olmayacaktır.

--------------- Ekleme ---------------

06.15.00 Yukselttiqim Zaman Ne Gibi Deqisiklikler Olucak Telefonumda ileriye Donuk Bir Zararı Olurmu ??

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
05.14.02 için unlock yok mecburen 06.15 yapacaksınız,yurtdışı cihaz ise zaten garanti olmaz..ileriye dönük bir zararın olmaz sadece custom fw yüklersin.

emreee7834

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasım Custom Fw Dediqin Modifiye Edilmis FirmwareLEr Demi Simdi Anladıqım KAdarıyla 06.15 BB De Sadece Modifiye Edilmis FW Ler Atılıyor Sanırım OrjinaL Firmwareleri KAbul Etmiyor Tek KotuLuqu Bumu Oluyor 06.15 Basebandının Bana Sakın 06.15 Atma TElefon Cok Kotu Oluyor Diyo Arkadaslar 05.14 Unlock Cıkıcak Bekle Diolar Telefonu Yalan Etme Diolar 06.15 Atınca TElefon Cok Mu Kotu Oluyor Kimse Duzgunce Bir Acıklama Yapmıyor sadece Bunu OGrenmek istiyorum 06.15 Ve 05.14 Arasındaki Fark Nedir :.

--------------- Ekleme ---------------

Yha 4.2.1 Versiona Yukselttim itunes Programı ile Suan 4.2.1 Guncellemesi Yaptı Ve 4.2.1 Firmware indirdim Jb Yaptım .. Baseband 05.15.04 e Yukseldi Baseband Suan Unlock Yapma Sansım Varmı Acaba 4.1 Fw de 05.14.02 'ydi Baseband Suan Deqisti Acaba Unlock Olurmu ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt