4.1 den tüm versiyonlara düşmek mümkün artık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
4.1 den tüm versiyonlara düşmek mümkün artık
arkadaşlar enson versiyon olan 4.1 den 4.0.2 ye 4.0.1 e 4.0 a düşmek mümkün yalnız bir sorun var telefonun içindeki numara ve resimler siliniyor geri yüklenmiyor

cptalperen

cptalperen

Üye
arkadaşlar enson versiyon olan 4.1 den 4.0.2 ye 4.0.1 e 4.0 a düşmek mümkün yalnız bir sorun var telefonun içindeki numara ve resimler siliniyor geri yüklenmiyor

nasıl peki shift restore mı??

phora

Üye
Versiyonu düşürsenizde baseband yükseldiyse versiyon düşürmek pek bi işe yaramıyor

Prmss

Üye
merhabalar
3gs telefon almıştım versıyonu 4.0 idi JB yapmıs program fln yuklemıstım daha sonra yenı kullanıcı olugumdan telefon acılmadıydı ve restore yaptımdı ve yenı versıyon olan 4.1 versıyonunu yuklemısım.

Daha sonrasında shift restore ile 4.0.1 versıyonunu gostererek versıyonu düşürmeyi başardım. ve tekrardan JB yaparak suanda kullanabılıyorum..

senoltuzal

Üye
Arkadasim ben telefonumu aldigimda 4.0.1 versiyonu yüklü idi.Ben jailbreaki yükledim ve diger programlarida yükledim,fakat telefonu kapattim ve tekrar aksam actigimda ekranda sadece elma resmi cikti ne menüye gelebiliyordum nede telefonu kapatabiliyordum. itunesden restore yaptim yeni vesiyonu yükledi 4.0.2 simdi jailbreak olmuyor,diger simkartlarla olmuyor.sen en son versiyonu 4.1 i yükleyip tekrar geri 4.0.1 i yükletigini yazmissin bunu daha detayli izah edebilirmisin.
tesekkürler:bye2:

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
kardeş senin şuandaki versiyonun 4.0.2 ise 4.0.1 e normal yoldan restore ederek dönebilirsin

pazarciklimm

Üye
sevgili arkadasim anliyamadim , aslinda gayet de guzel aciklamisin ama nasil oldu da 4.1 den e dondun biturlu cikaramadim ben bir haftadir denemedigim yollar kalmadi malumunuz restore magduruyum varmi bir sonuc elde eden. ha bi de acaba shsh kaydimizi tekrar yapalimmi aslinda 4.0.1 de yapmistim jb liydi suan 4.1 jb siz onerisi olan varmi

ilacci72

Üye
Kardeş nasıl yaptın? Bizimle paylaşırmısın. Ben 4.1 den geriye gidemiyorum. Telefonum hiçbir kartı kabul etmiyor. 4.0 a nasıl geri dönebilirim yardımcı olurmusun. SHSH kaydı yok.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşlar shsh kaydı olmadan çok zor düşürürsünüz.düşürseniz bile baseband yükseldiği için unlock yapamazsınız.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
maalesef jailbreak çıkana kadar bekleyeceksiniz.

pazarciklimm

Üye
ya benim sshh jaydim vardi 4.0.1 di suan ,4.1 shsh kuzerinden nasil oluyor acaba aciklayabilirmisin unlouck onemli degil

--------------- Ekleme ---------------

ya peki shsh kadi olanlar nasil yapacak aciklama yapabilecek biriler olurmu acaba 4.0.1 deyken almistim suan 4.1 simdiden tesekkurler tabi yardimci olabilirseniz sevinirim

peki arkadasim shsh kaydi olanlar nasil yapacak acaba bu konu hakkinda bilgi verebilirsen sevinirim 4.0.1 de almistim suan 4.1 SIMDIDEN TESEKKURLER

bari bisiler deseydinizde bosuna ugrasmayalim yeserdik sanirim ruzgara kapilip suruklenecegiz bole giderse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt