ByPotter
Üye
-
Konu Sahibi
-
Çok tuhaf. USB şarj ile normal priz arasında bile şarj doldurma farkı var. USB den yapıyorsan yavaş dolar bizimde öyle oluyor. Normal prizdeyken sürekli doluyor benim.
Yok kardeş değişen birşey yok...Elinde varsa şarj aletine taktığın usb kablosunu değiştirip şarja bağlayıp denermisin ? Nokia kablolari uyumlu olsa gerek.
Ben farklı bir kablo ile denediğimde tekrar 2 sate yakın şarj olmaya başladı.İstersen bir de öyle dene.O da olmadı Wipe atman gerek.
Arkadaşlar merhaba, yeni konu açmak istemedim.
Benim telefonda 4.1.2 orjinal türkiye rom yüklü. Yüklemeden önce wipeleri attım. Telefonu alalı ortalama 1 ay falan oldu. Aldığımdan bu yana hiç 2 saatte falan şarj edemedim. Sizin şarj süreleriniz nedir acaba? Genellikle pcden şarj ediyorum 3 saatte %50 anca doluyor. Yer yer tabi şarj esnasında kullanıyorum msj atıyorum vs. Prizden daha çabuk doluyor tam ölçmedim ama 3 saatten aşşa dolmuyor. Tüketirkende 1 günde su gibi içiyor
Sizin şarj süreleriniz ve şarj tüketme ortalamanız nedir acaba? Normalmi değilmi merak ettim çok zor şarj oluyor telefon yahu.
orjinal şarj aletinden midir 4.1.2'den midir emin değilim ama ikisinden birini değiştir...
Ben 70 liralik beyaz hem usb hem sarjli alet kullaniyorm 45 dkda doldurdugu var en fazla 1 saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?