4-0lık Derbinin Esprileri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
4-0lık Derbinin Esprileri
<span style="color:#FF0000">4-0&#39;lık derbinin esprileri</span>

Günlerdir konuşulan asrın derbi maçı bitti. Ama şimdi bir hafta boyunca Fenerbahçeli taraftarların şovu başladı. Galatasaraylı taraftarlar da bu şovun kurbanları olacak. Eğer bir Galatasaray taraftarıysanız aşağıdaki gibi kızdırmalara şimdiden alışın. Çünkü 1 hafta boyunca benzerlerini çok duyacaksınız:

"Şair şöyle der: Ben Fener maçlarında o günün tarihine bakarım zira yine tarih tekerür etti. 22.04.2006 2+2 dört eder 2çarpı 2=4 eder. Nisan 4&#39;ncü ay ne olsun kardeşim."

"Galatasaray seneye kalecisiz oynayacakmış. Nasıl olsa kale direkleri daha çok kurtarıyor."

"6+4 = Mondrag10"n "Cimbom federasyona başvurmuş. Seneye Galatasaray kalelerine 6 direk zorunluluğu getirilecekmiş."

"Derby biter, derdi Galatasaray&#39;a kalır."

"Aslında sadece 23 Nisan günü koltuğa çocuk oturtulur ama Fenerbahçe insaflı çıktı. Tüm 23 Nisan haftası boyunca koltuğu Cimbomlu çocuklara bıraktı."

"İtiraz ediyoruz. Galatasaray 11 yabancıyla oynadı. 4-0 olunca takımın tamamı futbola yabancılaştı."

ocu77

ocu77

Üye
klasik olcak ama "kadıköy 4.0 lık depremle sarsıldı,depremin merkez üssü şükrü saraçoğlu.."

ars287duff

Üye
abi süper olmuş en çok da direk konusu süper

crows

crows

Üye
harika

perfectlover

Üye
Bir tane de ben ekleyeyim: "Direkler ağladı be"

kurt bey

kurt bey

Üye
geçin bakalım dalganızı hakkınız tabiki saygı duyarız gün ola devran döne beyler....

seyfofen

seyfofen

Üye
çek bir çay 4 şekerli olsuuuun.

EaSy_As_LiFe

EaSy_As_LiFe

Üye
benden de beyaz tiplemesi;

-Cumartesi ay&#305;n kaç&#305;yd&#305; ?
-22 si abi
-tamam dön 22 sine dön
-ewet abi
-2 2 daha ?
-4 abi
-anlad&#305;n sen onu anlad&#305;n...:P

Yıgen

Yıgen

Üye
emegıne saglık super

Shadowman07

Shadowman07

Üye
güzel maniler....

Darkmayne

Darkmayne

Üye
Benden de ince bir espri;FBli dostlarım bundan sonra Galatasaray yerine 64l4t4s4r4y yazsınlar herkesin emeğine sağlık

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
şekil olarak güzel durmuyor bir Gsli olarak G harfinin Yerine de 6&#39;yı koyabilirdin futbol göze hitap edecek. bol gollü maçlar olacak elbette eskiden olsa bu yazına çok ters cevap verirdim ama konu espri olduğu için aynen devam

Darkmayne

Darkmayne

Üye
G yerine 6 yazdım zaten yanlış anlama amacım kimseyi kırmak incitmek değil hepimiz bu yurdun evlatlarıyız kardeşiz sadece işi esprşye vuruyoruz kimseyi gücendirmek gibi bir amacımız yok kaldı ki gsli arkadaşlar da bol bol mizah yapıyor bizimle ilgili gülüp geçelim

jöly

Üye
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...