4.04 güncellemesi geldi arkadaşlar gelmez olayı en azından yok derdik

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
4.04 güncellemesi geldi arkadaşlar gelmez olayı en azından yok derdik
Gelmez olaydi en azindan yapmadilar derdik yapamaya çalişipta beceriksizlik yapmalari daha kötü

MuratU

Üye
S.E. Xperia ARC S kullanıcısıyım daha yeni 3 - 4 gün oldu. Öncesi ni 2 gün kullandım, kullanmadan endişelerim vardı sonra hadi iyi güzelmiş dedim. Daha sonra 4.0.4 müdür nedir geldi, güncellemen var dedi, yükle dedi, ÇİN malı gibi oldu telefonun menüleri. Üzüldüm SONY denmidir. SONY-ERICSSON ortaklığındanmıdır nedir bilmem ama gerçekten genel yazılım güncellemesi geliştirme yerine SONY ismi ile açılan farklı ve kötü bir şey olmuş... Acil yeni güncelleme yayınlamaları şart bence...

panaromik

panaromik

Üye
bende
Xperia ARC S kullanıcısıyım 4.0.4 ü güncelledim ve 4.0.3 e göre daha iyi olmuş donmalar giderilmiş menülerden. ram kullanımında düzelme var. şarj harcamasında da öyle.

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
S.E. Xperia ARC S kullanıcısıyım daha yeni 3 - 4 gün oldu. Öncesi ni 2 gün kullandım, kullanmadan endişelerim vardı sonra hadi iyi güzelmiş dedim. Daha sonra 4.0.4 müdür nedir geldi, güncellemen var dedi, yükle dedi, ÇİN malı gibi oldu telefonun menüleri. Üzüldüm SONY denmidir. SONY-ERICSSON ortaklığındanmıdır nedir bilmem ama gerçekten genel yazılım güncellemesi geliştirme yerine SONY ismi ile açılan farklı ve kötü bir şey olmuş... Acil yeni güncelleme yayınlamaları şart bence...
ver servise 2.3.4 yüklesinler

MuratU

Üye
Telefonu alalı şurda kaç gün oldu daha ne servisi bea, çekilecek çilemiz varmış deriz kullanırız :) Yeni güncelleme çıkar yakında nede olsa. Benim şikayetim donma filan olmuyor arkadaşın söylediği gibi, bütün uygulamalarım düzgün çalışıyor ama içerik görselliğinde gerçekten bir sıkıntı var kelimelerin yarısı altta yarısı üstte vs. bir öncekinde sunulan çoğu görsel ayar bunda yok. Birde fotolarda siyah beyaz çekim yapamıyormuyuz bulamadım. Önemli olan sony nin bu şikayetleri toplayıp güncelleme yayınlaması. Batarya en büyük korkum bunun bir işkence olması... Olmadı artık ya sabır der Sony Xperia GX modelini bekler onu alırız. (Tabi japonyadan Türkiyeye satışı olursa)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt