4.0.4 Rootlu turkbey romlu s3'e jelly bean yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yusuf011

Üye
    Konu Sahibi
4.0.4 Rootlu turkbey romlu s3'e jelly bean yüklemek
arkadaşlar rootlu s3e nasıl jelly bean yüklerim . kieste güncelleme olmuyor. güncelleme yaparsam root gidermi gderse garantili olrmu yardım lütfen

KinG_MoRTaL

Üye
Odinle stock romu yukle . Root gider

- - - Eklendi - - -

Turkbey yuklemissen zaten garanti gitmis

yusuf011

Üye
    Konu Sahibi
garantiyi geri getrme yöntemleri var partition falan filan bşeyler silinyor stock rom yüklenyor falan neyse garanti önemli degil inş sorun olmazda.. stock rom jelly bean mi yüklicem ? yüklersem tekrar nasl root yaparm ?

avcitalip

avcitalip

Üye
sammobile'den 4.1.1 Türkiye Romunu indir odinden yükle ardından siyah kerneli yükle root + performans için :evet: sonra tringle away diye bir program var onu kur sayacı sıfırla sonra wipe data,wipe cache yap kafana göre kullan :)

yusuf011

Üye
    Konu Sahibi
sammobile'den 4.1.1 Türkiye Romunu indir odinden yükle ardından siyah kerneli yükle root + performans için :evet: sonra tringle away diye bir program var onu kur sayacı sıfırla sonra wipe data,wipe cache yap kafana göre kullan :)

sammobiledan 4.1.1i odin ile yükledkten sonra siyah kerneli nasıl yükleyecem açklarmsn kardeş... bu arada tşkler cvplar içn

KinG_MoRTaL

Üye
Onuda odinle flaslayacaksin

yusuf011

Üye
    Konu Sahibi
jelly beani yükledim fakat kernel kurmadan yükledim sadece pda seçtm odinden. jelly bean yüklü. root gitti nasıl root çekeblrm acaba

badmus

badmus

Üye
jelly beani yükledim fakat kernel kurmadan yükledim sadece pda seçtm odinden. jelly bean yüklü. root gitti nasıl root çekeblrm acaba

odinden clockworkmod recovery flashla. siyah kernelin sitesine gir s3 icin son surumun cwm versiyonunu indir telefona at. recoveryden install zip from sd card secenegiyle sd card a atmıs olduğun zip dosyasini yukle.

yusuf011

Üye
    Konu Sahibi
odinden clockworkmod recovery flashla. siyah kernelin sitesine gir s3 icin son surumun cwm versiyonunu indir telefona at. recoveryden install zip from sd card secenegiyle sd card a atmıs olduğun zip dosyasini yukle.

siyah kernelin sitesi ne googleda aradım bulamadm. bu arada google play de çalşmıyor hiçbşey anlamadm :((

yusuf011

Üye
    Konu Sahibi
şimdi jellybeani yükledim wipe data cache yaptım telefondan root gitti. sorunsuz çalışıyor. fakat bunu nasıl root yapabilirim. tel jellybeane geçti fabrka ayarlarna döndü. ayarlar cihaz hakknda duruma baknca en aşşagıda normal diyor. cihazın garantisi gelmş de olabilrmi , nasıl root çekeblrm jellybeane

- - - Eklendi - - -

cihaza root çektim . üstüne turkbey romunu da attım. sorun yok tşkler cvplar için arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt