Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
4.0.2 den 4.0.1 dönüs suan mümkün
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kescom
Üye
Konu Sahibi
4.0.2 den 4.0.1 dönüs suan mümkün
Arkadaslar yanlislikla 4.0.2 yükleyenler Geri 4.0.1 Itunes üzeri dönebiliyorlar
haberiniz olsun dedim
afterlife97
Üye
Hayır sadece JB yapıp bir kere de olsa Cydiayı açanlar dönebiliyor
ne alaka abi 4.0.1 dosyasını bulcan internetten itunes a girip shift e basılı tutcan ordan 4.0.1 i seççen bitmiştir 3 kere yaptım o işlemi farklı cihazlarda
Efe Takmaz
Üye
Arkadaşlar kendim hallettim sorunu aynı sorun bende vardı 4.0.2 yuklemiştim yanlışlıkla sonra 4.0.1 e donmek için tum interneti alt üst ettim herşeyi yaptım olmadı olmadı hep hata verdi ( 3194 tü sanırım ) neyse asıl ölümcül noktayı az önce tesadüf buldum şimdi nasıl dönüyoruz anlatayım : recovery moda alalım cihazı itunesi açın shift e basılı tutun elinizi restore deyin 4.0.1 ipsw yi seçin ok deyin yuklemeye başladığı zaman 2-3 saniye sonra pc den iphone yi çıkarıp hemen takın kabloyu devam edecek yuklemeye bakın sonuç ne olacak aynen 4.0.1 e dondum az once bukadar hee ayrıca cihazımda jailbreak yoktu cydia falanda yuklu değildi ssh kaydıda alınmamıştı yane sofor cihazdı belirteyim neyse herkeze bol şans yılamadan deneyerek herşey oluyor bilin :::::::))))))