3x3= Zirve

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
3x3= Zirve


1- 09 Aralık 2012 Trabzonspor-Kayserispor

2- 15-16 Aralık 2012 Büyükşehir Bld.-Trabzonspor

3- 21-23 Aralık 2012 Trabzonspor-Galatasaray

Bordo-Mavililer’de Eskişehirspor yenilgisiyle başlayan kâbus, Gençlerbirliği galibiyetiyle son buldu. Başkent’te 4-0 kazanan Trabzonspor’da kara bulutlar dağıldı. Zirve yarışındaki rakiplerden Galatasaray ile Fenerbahçe’nin haftayı beraberlikle tamamlaması ise Fırtına için bir diğer avantaj oldu. Güneş’in öğrencileri şu anda lider Galatasaray’ın 4, Fenerbahçe’nin ise 2 puan gerisinde yer alıyor. Bordo-Mavililer daha önce hedefi, ligin ilk yarısını ilk 4 içerisinde bitirmek olarak belirlemişti. Ancak bu hafta alınan sonuçların ardından işler değişti.

‘Her şey elimizde’


Trabzonspor artık gözünü liderlik koltuğuna dikti. Gençlerbirliği maçının ardından öğrencilerine bir konuşma yapan Şenol Güneş, yeni hedefi oyuncularıyla da paylaştı. Güneş, “Bu hafta alınan sonuçlarla zirveye daha da yaklaştık. Bizim şampiyonluk yarışından koptuğumuz söyleniyordu. Ancak lider Galatasaray ile aramızda sadece 4 puan fark var. Üstelik ilk devrenin son haftasında onları ağırlayacağız. Her şey bizim elimizde. Kalan 3 maçımızı kazanırsak, sezonun ilk yarısını zirvede tamamlayabiliriz” diye konuştu.

Futbolcuların güveni tam

Karşılaşma sonrasında soyunma odasında tam bir bayram havası vardı. Takımın tecrübeli isimlerinden Giray ve Zokora, arkadaşlarıyla
yaptığı konuşmada, “Potansiyelimiz ortada. İyi oynadığımız zaman kimse önümüzde duramaz. Şampiyon olabilecek kapasiyete sahibiz” ifadelerini kullandılar.
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Çok zor dostum çok zor ...
 
onurca06

onurca06

Üye
Trabzonun sağı solu belli olmaz, ama çok zor bir durum. Tabi Şenol Hoca doğal olarak hesap yapıyor :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt