3'üncü kez iktidar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
3'üncü kez iktidar
Brezilya'daki heyet kaleci için değil, Luis Fabiano için orada. İnşallah anlaşma yapılır... 'Cambiasso'yu istediğimiz doğru ama buraya gelmek istemezse yapacak bir şey yok'... 'Selçuk Türkiye'deki en iyi futbolculardan biri. Bence...

Brezilya'daki heyet kaleci için değil, Luis Fabiano için orada. İnşallah anlaşma yapılır...

* 'Cambiasso'yu istediğimiz doğru ama buraya gelmek istemezse yapacak bir şey yok'...

* 'Selçuk Türkiye'deki en iyi futbolculardan biri. Bence Arda konusu artık kapatılmalı'...

Takvimler 17 Mayıs 2000'i gösterdiğinde UEFA Kupası'nı havaya kaldıran Galatasaray ile Türk futbol tarihinin kulüp bazında elde ettiği en büyük başarının mimarı olan teknik direktör Fatih Terim, 3'üncü kez sarı-kırmızılı ekibin başında... Fiilen göreve başlayalı 1 ayı aşmasına karşın imzayı atmadığı için spekülasyonlara neden olan tecrübeli hoca, dün Türk Telekom Arena'da düzenlenen törenle 3'üncü dönemine resmiyet kazandırdı.

HEYECANLANDIRACAK İFADELER
İkinci başkan Ali Dürüst'ün yaptığı açılış konuşmasının ardından yönetici Abdurrahim Albayrak'a ait olduğunu söylediği kalemle 3 yıllık (her yıl yenilenmek kaydıyla) sözleşmeyi imzalayan imparator, birbirinden ilginç açıklamalara imza attı. Transferlerden gündemdeki isimlere, eski yönetimden kadrodaki oyunculara birçok konuya değinen Fatih Terim, camiayı heyecanlandıracak ifadeler de kullandı.

BEN İMZAYI 1974'TE ATMIŞIM!
G.Saray'ı yuvası gibi gördüğünü belirten tecrübeli çalıştırıcı, "O nedenle attığım imza sadece formalite. Ben bu kulübe ilk imzayı 1974'te atmışım. Ondan sonra da hiçbir imzam 20 saniyeyi bulmadı.
Benim için aslolan G.Saray'dır.
Bulunduğumuz yer Aslantepe. Umarım Florya'yı da Aslan yuvası haline getiririz.
Geçmiş başarılar ile övünüp yeni başarılar ile sevindirmeye çalışacağız" dedi.

TRANSFER KONUSUNDA İPUÇLARI
Transfer konusunda da önemli ipuçları veren Terim, "Mesela Cambiasso'yu istediğim doğru. Bu konuda çalışmalarımız da devam ediyor. Ama oyuncu G.Saray'a gelmek istemediği takdirde de yapabileceğimiz bir şey yok. Brezilya'daki heyetin asıl hedefi kaleci değil. Luis Fabiano için oradalar. Fabiano da takıma çok şey katabilecek bir oyuncu. Onu herkes kadrosunda ister" şeklinde konuştu.

BAŞARI İÇİN TELAŞEMİZ YOK
Kaleci konusunda da çalışma içinde olduklarını dile getiren tecrübeli hoca, "Gelecek sezon başarılı olmak istiyoruz. Ancak bu konuda bir telaşemiz yok. İyi oyuncularımız var. Kaliteyi daha da artırmaya çalışıyoruz. Selçuk, Türkiye'deki en iyi futbolculardan biri. Kendisini çok geliştirdi.
Arda'nın transferi konusundaki iddialar da gereksiz bir hal almaya başladı.
O bizim oyuncumuz, artık bu konu kapanmalı" yorumunu yaptı.

YOLCULAR KAMP SONRASI NETLEŞİR
Şu an kimseyi gözden çıkarmadıklarını ifade eden teknik direktör Fatih Terim, "Kampta tüm oyuncuların performansını görmek istiyoruz. Kadrodaki bazı arkadaşlarımızla görüşmeler yaptık. Ama hiçbirinin biletini kesmiş değiliz. Yabancılar konusunda da federasyonun kararı önemli. Gidecekler kamp sorrası belli olur" diye konuştu.

TUGAY KERİMOĞLU GÖZÜM KULAĞIM
Scout ekibine güveninin tam olduğunu vurgulayan Terim, "Onların 'alalım' dedikleri oyuncuyu alrız" diye konuştu. Milli Takım'da birlikte çalıştığı Scott Piri'nin aralıkta göreve başlayacağını bildiren Terim, "Tugay Kerimoğlu benim gözüm kulağım. Yarın Arjantin'de, öbür gün Brezilya'da, sonra da yanımda olacak" dedi

ELBETTE İSTERİM
Yeni sezonda takımı atağa kaldıracak kaliteli bir futbolcuya ihtiyaç duyduklarını ifade eden teknik direktör Fatih Terim, bu konuda öncelikli tercihinin İnter forması giyen Cambiasso olduğunu dile getirdi. Arjantinli yıldız için "Her teknik adamın kadrosunda görmek isteyeceği yetenekte bir futbolcu" yorumunu yapan kurt hoca, "Dolayısıyla ben de Galatasaray forması giymesini isterim. Cambiasso'nun transferi konusunda girişimde bulunduk. Ama o gelmek istemezse de yapacak bir şey yok" ifadesini kullandı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt