Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Kardeş cfwni yaklaşık 1 haftadn beri kullanıyorum ama bir hata var.
Biri aradığında zil sesi çalıyor ve yaklaşık 10 sn sonra duruyo ses gelmiyor sadece ekranda kimin aradığı yazıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Sensör ayarlarından dokunma kontrolü varsa, içine girip işaretleri kaldırıp Tamam'a bas. Bir daha sorun olmaz.
Tamam kardeş sağol sorun çözüldü. Bir de telefonda ilk açtığımda 55 mb ram oluyor aradan 1-2 gün kapatmadan baktığımda ram 36 mb'a kadar düşüyor. Temizle yaptığımda en fazla 38-40 mb arasında oluyor. bu sorunu nasıl çözebilirim?
http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-genel/telefonunuzu-hizlandirmak-icin-9-altin-kural-623240.html
Nedeni ise, program kurup kaldırmadır. Bir programı kurarsın, RAM düşer. Programı kaldırsan dahi RAM yükselmez.
Demekki bütün yazanları yapmamışsınBütün yazanları yapmış olsaydın telefonu kapatıp açmış olurdun Kendinde itiraf etmişsin
programı kurduktan sonra tlf nu yeniden başlattın mı?Haklısın kardeş. Ya ben de çok sorunlu çıktım ama hafıza kartını biçimlendirip telefona format atınca bütün uygulamalarım silindi. Ben ev ekranına Accuweather widgeti koyuyordum hep. Şimdi format attıktan sonra oviden accuweatheri tekrar indirdim ama ev ekranını düzenle dediğimde accuweather orda çıkmıyor. Ne yapmam lazım?
önce yüklediğinin belki widget desteği yokturdurEvet yeniden başlattım ama sorun çözülmemişti. Ama programı silip başka bir siteden yükledim sorun çözüldü.
cwf yenilendi arkadaşlar,bu son güncelleme olabilir
eyvallah üstad
sağolasınhenüz kullanmıyorum ama ne olur ne olmaz bulunsun elimizde
güle güle kullan kardeş
settingwizard kaldırıldığı için e posta ayarlanamıyorinternet- eposta-yeni diyorum hiç birşey olmuyor... ayarlara giriyorum tanımlı posta kutusu yok şimdi tanımlansın mı diyor evet diyorum yine hiçbir şey olmuyor yani eposta tanımlıyamıyorum ne yapmam gerekiyor.
kardeş şifre linlerin yanında yazıyor: djmatrixkardeşim ya ben bunu indirdim ama daha winrarda açarken şifre istedi ve bende o şifreyi bulamıyorumki daha başındayım ilerisini nasıl yapacağım güzel göstermişin ama benim kafa okadar basmazda ya
E-posta sorunu düzeltildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?