tekgöz38
Üye
ben denedim olmuyor belli bir süre sonra hız kısıtlaması getiriyor zaten fırsat fb facebook kampanyası oda 100 mb den sonra hız düşürüyor hız kısıtlaması devreye giriyor
Bu güne kadar hızı düşen oldu mu peki?
Aklıma yatmadı değil aslında
önceden merhaba paketi yapmıştım ama hız yüzünden iptal olsun başka birşey istemem dedim.
Yapan herkeste oldu
Vodafone cepnet paketli hattımı sizin bu yöntemi kullanmak için turkcell'e taşısam pişman olur muyum? Turkcell'e hattımı taşımamı tavsiye ediyor musunuz? bildiğiniz gibi vodafone cepnet paketini yeni üyelikler için kapattı
Vodafone cepnet paketli hattımı sizin bu yöntemi kullanmak için turkcell'e taşısam pişman olur muyum? Turkcell'e hattımı taşımamı tavsiye ediyor musunuz? bildiğiniz gibi vodafone cepnet paketini yeni üyelikler için kapattı
Önceden facebook paketi alanlar nasıl yapacak ben alamyorum
Önceden facebook paketi alanlar nasıl yapacak ben alamyorum
konu hemen patlamışyalnız facebook paketininde belli bir kotadan sonra hız sınırı var bence faceye fazla takılıpta harcamayın netinizi
zaten telefonun orjinal taşıyıcısından faceye girince paketten gidiyo.başka bi tarayıcı yükleyince face paketinden mb düşmüyo.
Pcye bağlayıp chromedan faceye girsem şimdi paket mi düşer
Pcye bağlayıp chromedan faceye girsem şimdi paket mi düşer
Evet 250mb'dan düşüyor . Faceye az girmek en iyisi
düşmez diye tahmin ediyorum çünkü ben telden opera mini ile giriyorum faceye face paketi hiç azalmiyo.bence gitmez gitmemesi lazım.
En iyisi pcye Hotspot Shield yüklemek.
---------- Eklendi @ 20:17:44 ---------- Yazıldı @ 20:16:00 ----------
Opera mini kendi serverı ile bağlanıyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?