ibribr
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşım o dediğin 3G değil EDGE'dir. Ben EDGE ile yaptığım bağlantı hızı 38.5 kb/s hızına ulaşmıştım. Sadece kullandığın telefona göre bu hız inip çıkabiliyor. EDGE normal hızı ise 26.4 kb/s dir. 3G çok farklı hızı ise EDGE den çok çok fazla, yani hızı cihazına göre yüksek olur, bazı cihazlar 360.0 kb/s (3.5MB) hıza ulaşırken bazı cihazlarda 750.0 kb/s (7MB) ulaşıyor. Normal bir ADLS ise 2MB bir hızla internete bağlanan bir bilgisayar ise saniyede 200.0 kb/s hıza ulaşıyor. Yani 3G nin en düşük hızı normal bir ADLS hızına eşit. Eğer 2G ye ait internet paketi kullanıyorsan internet hızın düşük olabilir, 3G internet paketi alarak denemesini yaparsan değişikliğini görebilirsin. Ama şunu söyleyeyim, sen 3G ile değil EDGE ile internete bağlanıyorsun
Arkadaşım o dediğin 3G değil EDGE'dir. Ben EDGE ile yaptığım bağlantı hızı 38.5 kb/s hızına ulaşmıştım. Sadece kullandığın telefona göre bu hız inip çıkabiliyor. EDGE normal hızı ise 26.4 kb/s dir. 3G çok farklı hızı ise EDGE den çok çok fazla, yani hızı cihazına göre yüksek olur, bazı cihazlar 360.0 kb/s (3.5MB) hıza ulaşırken bazı cihazlarda 750.0 kb/s (7MB) ulaşıyor. Normal bir ADLS ise 2MB bir hızla internete bağlanan bir bilgisayar ise saniyede 200.0 kb/s hıza ulaşıyor. Yani 3G nin en düşük hızı normal bir ADLS hızına eşit. Eğer 2G ye ait internet paketi kullanıyorsan internet hızın düşük olabilir, 3G internet paketi alarak denemesini yaparsan değişikliğini görebilirsin. Ama şunu söyleyeyim, sen 3G ile değil EDGE ile internete bağlanıyorsun
Bu ayın 19unda paketim bitecek artık o zamana kadar kullanamıyacağım. Kullanırım da 50mb boşa gider. Görüntülü görüşmeyle ilgili olarak da 6680'de arka kamerayı kullanabiliyorsunuz ve gerçekten fark oluyor. Ama tabi siz bunu kullanmazsıniz bende e60 olduğu için 6680 kullananın beni görme şansı yok. En azından ben onu daha net görüyorumbu da ilginç kesin olarak söyleyebilirim ki görüntü daha net
Operatörden operatöre fark eder mi bilmem ama örneğin Vodafone da durum hiç de böyle değil. 3G öncesi abone olduğum internet paketi 3G sonrası o hıza uyum sağladı ve eskisinden çok daha hızlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?