3GS mi 4 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
supersamo48

supersamo48

Üye
    Konu Sahibi
3GS mi 4 mü?
Merhabalar
Şuan iPhone 3Gs alacak kadar param var fakat arkadaşlarım diyorlarki bekle ve az daha para biriktirip iPhone 4 al.Bende kararsızım acaba şimdi gidip 3Gs mi alsam yoksa 2 2,5 ay bekleyip 4 mü alsam.Birde şuanki forumdaki 3Gs 3G ve 2G için uygun oyunlar 4 ilede uygun mudur?

fnldstntn

Üye
Bencede 4g al her yönden 3gs tem daha iyi...
3g ve 3gs in oyunları 4g ye de uyar...

YsF_90

YsF_90

Üye
şu anki oyunlar sanırım iOS 3'e göre ama o zamana oyun çıkar. 3gs alsan da işletim sistemini iOS 4 yapabilirsin bu mümkün. fakat iphone 4'ün işlemcisi 1 ghz iphone 3gs 600 mhz, ram iphone 4'ün daha yüksek. bide iphone 4'ün kamera 5 mp. ama iphone 4 de de bazı sorunolar oluştu. özellik olarak iphone 4'ü bekle derim ama sorunlar neler tam bilmiyorum onları araştır. çözümü varsa al yoksa3gs al

rapege

rapege

Üye
iphone 4 v2yi al

emre1458

Üye
4 sorun var sanırım bende güvenlik sorunu cıktı

gookhangungor

gookhangungor

Üye
bence imkanın varsa 4 al derim,ben 3gs den 4 geçtim ve iyikide geçmişim diyorum kendikendime.3 haftadır kullanıyorum daha tık yok maşşallah. yok çekme problemi. yok konuşurken kapanma falan da yok. vede kılıfsız kullanıyorum (çıplak) daha çizik bile olmadı ne ekranda nede arkasında. övmek istemem ama malesef cihaz 1. sınıf işçiliğe sahip. hiç tereddüte düşme

atakax

atakax

Üye
paran varsa direk 4 al usta iphone evrim geçiriyor çünkü 4te eskisiyle alakası olamayan bir cihaza dönüşüyor

kuwaie

kuwaie

Üye
Ama iphone4 te jailbrake yapamayacaksın :( Çünkü yeni versiyonlular sunulacak satışa. Bunu da göz önünde bulundur. Her programa 1 dolar vermek hiç hoş değil..

ninjaa

ninjaa

Üye
3gS Al derim kamera dışında fazla bir fark yok,Hız ve oyun desteği konusunda şüphen olmasın :)

atakax

atakax

Üye
Ama iphone4 te jailbrake yapamayacaksın :( Çünkü yeni versiyonlular sunulacak satışa. Bunu da göz önünde bulundur. Her programa 1 dolar vermek hiç hoş değil..

çıkar yakında 4.1 jailbreak

kuwaie

kuwaie

Üye
cıkacağını sanmıyorum. açıkları kapattılar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt