3gs konusurken ve beklerken dahil parazit sesi sıkıntısı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emreaslan86

Üye
    Konu Sahibi
3gs konusurken ve beklerken dahil parazit sesi sıkıntısı
arkadaslar konu daha önce açıldıysa kusura bakmayın bulamadım. daha 2 aylık 4.2.1 sürüm yüklü 3gs cihazım var.ancak arama anında telefonda ıınanılmaz parazıt sesı alıyorum.hatta telefon da bu sesı bazen ekran henuz kapanmadan ışık yanarken bile alabiliiyorum. ses o kadar güclü cıkıyor yanı .telefonu sol elimde ve metal yerlerine 3 veya 4 parmagımla dokunacak şekilde tuttuğumda bu parazit sesi kesiliyor.bu olayı iphone 4 lerdeki olaya takılıp deneyerek kesfettım:) bu ınanılmaz rahatsız edıcı sesten kurtuklmanın bır yolu var mı acaba.hemen garantıye gondermek ıstemıyorum. telefonumdan o kadar uzak kalamam cunku

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
iyi de sorununuz teknik gibi gözüküyor,hoparlörleri bozulmuş derhal garantiye gönder..

emreaslan86

Üye
    Konu Sahibi
ama ben bu sesi hem kulaklıklardan ,hem alttaki hoparlörden hemde normal kulaklıktan alıyorum üçüde mi bozulmuş:) ayrıca 4 parmagımla tuttugumda parazit kesiliyor. birde müzik dinlerken sorun yok

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hoparlör bozuk olunca hepsine aynı sesi veriyor, benim eski telefonumdada olmuştu aynısıydı, derhal gönderin garantiye yoksa daha büyük sorunlar açabilir..

emreaslan86

Üye
    Konu Sahibi
tesekkür ederim verdiğin haber aslında sevindirici yani kulaklıgın değişmesiyle kesilmesi güzel .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt