3gs jailbreak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
3gs jailbreak
BUYRUN ARKADAŞLAR SİZLERE SPİRİT PROGRAMI BUNUNLA ÖNCE TELİ KIRIN ARDINDAN CYDİA YI ATIN RAHAT RAHAT KULLANIN.. DERT YOK TASA YOK.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hangi 3gs ler için? yurt dışından gelenler için oluyor mu peki?

carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
malesef olmuyor arkadasım.. ama yine de dene derim.. benim ki yurtici o yuzden bilemiyorum.

kaptan616

Üye
arkadaşlar biri bana lütfen nasıl jailbreak yapıldığını anlatailirmi? baseband 05.12.01 en azından makineyi açayım oda yeter bana böyle hiçbir işe yaramıyor mail alıp müzik dinleyebilirim. yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım eger makina tr den ise spirit i indir telefonu pc ye bagla spiriti çalıstırdıgında jailbreak butonuna bas ve sonuc kendi kendine jailbreak yapar ve cydia yı da kendi yukler telefonda cydia nın geldigini gorursun ardından sitedi cydia kullanımlarına bakarak istedigin uygulamayı rahatlıkla yukeleyebilrsin..

deveci85

Üye
Elimde yurt dışından gelme 3gs 3.1.3 iphone var. İlk geldiğinden Türkiye'deki sim kartlarla denedim hepsi ile çalıştı. Spirit.exe uyguladım, cydia yükledim ve Pasaportla kaydını yaptırdım. Telefonum operatörü bulamıyor servis yok uyarısı veriyor. İnternet üzerinden kaydının yapıldığını yaklaşık bir haftadır teyit ediyorum. Sağ üst köşede telefon işareti var. Telefonum kilitlendi mi, bende unlock çıkmasını bekleyecekmiyim?

hakan7.0.1.

Üye
Arkadas yurt disi iphone ler sim kilitli ise jb denemeyin once sim kilidini actirin sonra jb yapin

--------------- Ekleme ---------------

Benimde bir sorum olacak installous dan tom tom yuklemek istiyorum bir turlu olmuyor nasil yukleye bilirim acaba. Birde Jb yaptiktan sonra daha once itunes dan yukledigim uygulamalar acilmiyor , acmak icin dokundugumda hemen uygulama kapaniyor bu konularda yardim ederseniz sevinirim

minutari

minutari

Üye
Programı kurup Jailbrek işlemini başlatıyorum ancak dl.exe hatası veriyor.
Yardımcı olurmusun.

OğuzcanAbi

Üye
saol

carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım eger dl exe hatası veriyorsa acarken uyumluluktan windows98\me uyumlulugunu secerek baslat programı
diger arkadasa gelince sayet sebeke yoksa ya blacksnow var cydianın icinde onu kur eger kurmadan once sebeke varsa sayet blacksnow u geri sil ok..

blacksnow degilmis pardon ultrasnow onu kur oyle dene.

kaptan spiriti dene telefonunu acabilirsin tekrar soyluyorum programı baslatırken ozelliklerden windows98 uyumlulugunu secerek baslatın.. yoksa hata verir..

elizkundura

elizkundura

Üye
vista larda ve windows 7 32 bit te acmıyor maalesef yani saglam bi xp de deneyin

carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım vista da nasıl acmıyor ya ben vista da kurdum zaten. dedigim gibi dl. exe hatası veriyorsa uyumlulugu win98 yaparak calıstırın.

besteci61

Üye
arkadaşlar bende 3.1.3 vardı restore yaptım 4.0 oldu jaibreak yapmak istiyorum olmuyo ne yapabilirim

baho018

Üye
Phone 3Gs jailbreak + UNLOCK yapamıyorum 4.0 yüklendi 3.1.3 e nasıl geri dönebilirim spirit online olmuyo

carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
daha once shsh kaydı aldıysan anca o sekilde 3.1.3 e geri donersin yoksa donusun imkansız arkadasım gecmısler ola :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt