3gs ios 6.0.1 için jailbreak nasıl olcak yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lato10

Üye
    Konu Sahibi
3gs ios 6.0.1 için jailbreak nasıl olcak yardim
slma arkadaslar kafam cok karıştı.3gs ios 6.0.1 için cydia istiyorum.jailbreak yapmam lazımmış.fakat bir sürü jailbreak var.hangisi ile yapcam ve ipsw ne olcak.daha yeniyim.lütfen yardim edin bana.resimli anlatim istemiyorum sadece doğru jailbreak versiyonu ne ve ipsw ne olmalı onu söyleyin yada linkini koyun yeter.

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Bildiğim kadarıyla 5.0 üzeri sürümlerde jailbreak daha çıkmamış.Yine de kesin birşey söylemiyeyim.

gogis

gogis

Üye
Çıkmadı derken? Kaç aydır ben jbsiz kullanıyorum yani :D ios6 jb yaz Google a çıkar hocam bide old boothom ise untethered yaparsın :)

lato10

Üye
    Konu Sahibi
old boothom ne zaten googlede aratip kafam karistigi için konuyu actim.mesela redsn0w_win_0.9.15b3 indirdim selecy ipsw ye iPhone2,1_6.0.1_10A523_Restore seçiyorujm kabul etmiyor ziraa telefonada onu koymıustıum.iPhone2,1_6.0_10A403_Restore de var seciyorum kabul ediyo redsnow fakat işlem olmuyo.snowbreeze de denedim. snowbreezenin olusturdugu olusturdugu ipsw dosyasini kabul etmedi telefon.birtek geri yüklemede iPhone2,1_6.0.1_10A523 ipswsini kabul ediyor.diğerleri işlem yarıdayken hata veriyo.
anlasilan cözen bilen pek yok.herkes bisiler paylasmıs fakat dogru yol yok sanirim

altay666

altay666

Üye
Bi program vardı ismini hatırlamıyorum cihazı dfu moduna alıyorsun old mu new bootrom olduğunu o yolla ogrenebilirsin öle su sayısıyla biterse old mus su şartıyla biterse new mis falan uğraşma
Eğer old bootromsa Snowbroze nin son versiyonunu kullan orijinal 6.0.1 i indir Snowbroze ilede indirebilirsin eğer cihazın sim kilitli mı bilmiyorum ona göre jb yapabilirsin bu yolla yapacağın jb untetheret olacaktır
Eğer new bootrom şa Snowbroze ile de yapabilirsin redsnow lada yapabilirsin bu yolla yapacağın jb tetheret li olacaktır

altay666

altay666

Üye
Program ismi idetector dü galiba

Burada mevcut program

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt