3gs error 28 hatasıı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
3gs error 28 hatasıı
Beyler aksam telefon elimdeyken bianda kendi kendine kapandıyanı siyah ekranda kaldı acmaya calısıyorum acılmıyor pc ye bağladım itunes görüyor recovery mod da restore ediyorum yok tam ekran acılıyor beyaz ekran geliyor yukleme yaparken ekran sarımsı oluyor cizgi cizgi sonra ''iknown error occuruped 28'' veriyor. Ilacı nedir bilen varmı acaba?

--------------- Ekleme ---------------

kimsenin pek bilgisi yok ama telefonumun dfu loop ta takılı kalmıs ankara da yetkili servisleri bulamadım genpa yapıyormus dogrumudur?

otçul

Üye
hocam su anda bende aynı durumdayım naptınız halledebildiniz mi? nolur detaylı bilgi verin oldu mu olmadı mı cok canım sıkılıyor bu konuya :(

hakankurban

hakankurban

Üye
kardeş ğetir yaparız ankaradaysan dikmen caddesi 208/c dikmen

otçul

Üye
hocam telefon numaranızı verir misinz geliyim hafta sonu acıksanız... bu arada samırım cihazım açılcak demi??

hakankurban

hakankurban

Üye
iphone_ankara@hotmail ekleyin ğörüşelim

carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar ben olayı cozdum.. ibooty aracı ile birlikte snowbreeze. 2.0.2 yardımıyla telefon acılıyor. bakın teelfonunuz newbootrom ise ibooty i kullanın muhtemelen quick2pwn yi yuklemissiniz. cydia dan o yuzden dfu loop ta takılmıs telefon. isteyenler icin yardımcı olurum ben olayı boyle cozdum. servis bile yapamadı benden direk para istedi. [email protected]

hakan teşekkür ettim bu arada peki sende bu ic kulaklık mevcut mu yani sayet onuda yaparız dersen bana bir fiyat verirmisin ic kulaklıktan ses gelmiyor.

otçul

Üye
evet hocam aynen anlattıgınz gbi spirit2pwn yi yukledim ve olan oldu... cihazım demekki new bootroom.. bu arada msn ime ekledim bekliyorum onlıne olmanızı cok teşekkur ederim ilginizden dolayı...

hocam acil yardımlarınızı bekliyorum. messenger ım açık ekledim [email protected]...

otçul

Üye
of hakankurban bey sizide ekledim fakat online değilsiniz bi gorusebilsek gelicem ama gorusemiyoruz ki tel numaranızıda vermiyosunz of iphone um olece uyuyooor ::(

hakankurban

hakankurban

Üye
0539 222 06 06

otçul

Üye
yaptım beyler kendim yaptım...

ercandip

Üye
selam otçul ustam, aynı sorunu bende yaşıyorum tam olarak ne yapmalıyım snowbreeze ve ibooty le açıklarmısn acaba.

hakankurban

hakankurban

Üye
kardeş tesadüfen yapabilirsin ama bu işlem profosyonel işi telefonu tamamen susturma riski de var her servis te yapamaz ..ankaradaysan ben hallederim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt