Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3GS 5.1.1 Yükleme Yardımm !
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hacker_ceset
Üye
Konu Sahibi
3GS 5.1.1 Yükleme Yardımm !
Yurtdışı Cihaz , Pasaport Kayıtlı
İphone 3GS iOS 4.1
Modem Firmware 06.15.00
Jailbreakli + Bütün Hatlara Açık
Arkadaşlar Bana Acil Adım Adım
Hangi Yolları İzlemem Gerektiğini Yazar mısınız?
Bilen Varsa Bi Zahmet Anlatıversin
scyosgad
Üye
Öncelikle tinyumbrella indir sonra snowbreeze indir sonra ireb programlarını bilgisayara indir sonra tinyumbrella ac sonra cihazı bilgisayara bağla ordan save shsh var üstte ona tıkla ve ortada 5.1.1 varsa geçebilin fakat yoksa geçme varsa 3gs 5.1.1 restore yazılımını indir sonra irebi ac ve telefonunu dfu mode al sonra ireb bir iki işlem yapacak sonrada iTunes ac ve shifte basili tutarak geri yükle de sonra indirdiğin yazılım dosyasını bilgisayardan seç ve yüklensin sonra redsnow ac ve extres e gel iPad basebandini tıkla sonra save ipsw tıkla oradan yüklediğin yazılımı seç tamam dedikten sonra jailbreak yap sonrada telefon açılacak sonra tekrar dfu mode al ve redsnow san extres gel ve just boosta tıkla bekle ondan sonra telefonu kullanmaya basla
- - - Eklendi - - -
Note eğer acemiyseniz hiç kalkışmayın fakat yaparım derseniz yapın yoksa telefoncuya götürün sonra 6.0.1 yükleyip kafanız ağrımasın
hacker_ceset
Üye
Konu Sahibi
Yok ya Epeydir Arıyorum Biraz Bilgi Topladım 5.1.1 ipsw indirip redsn0w ile no_bb kaydını Restore felan edicekmişim yardımlarını esirgemezsen sevinirim özelden ?