Dj_RaPToR_06
Üye
-
Konu Sahibi
-
4.0.1 e düşürmen gerek 4.0.2 jailbreak çıkana kadar işine yaramaz yoksa
4.0.1 fw sini indir shift e basarak restore de oradan 4.0.1 fw sini seç olmazsa buraya yazarsın tam sorunu hata kodu ile beraber kolay gelsin
shsh kaydın yoksa düşüremezsin.
4.0.1 e restore ile düşemediysen shsh kaydın yok anlaşılan.
elinde orjinal simkartın var mı?yani yurtdışından iphone nun anlaşmalı olduğu sim kartı.
4.0.2 için jailbreak yok shsh kaydıın yoksa işin zor açman için o simkarta ihtiyacın var.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbirde bunu indirip restore etmeyi dene bakalım.
4.0.2 için jailbreak yok shsh kaydıın yoksa işin zor açman için o simkarta ihtiyacın var.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbirde bunu indirip restore etmeyi dene bakalım.
o simkartı aldın mı gerisi kolay zaten.benim var istediğim sürüme düşüyorum istediğime yükseltiyorum.şu an 4.0.2 kullanıyorum mesela.
o kart senin menüye girmeni sağlayacak.3gs için 4.0.1 de menüye girersen netten jailbreak yapılıyor.itunesin kartı tanıyıp menüye girmen için lazım.
kardes ben orayı gectım ıtunes goruo suan menuyu zaten telde calısıo sadece sımkartı taktn mı kabul etmıo suan sımsız tamamen calısıo ıtunestan muzık bıle atıyorm
ya bende diyorum ki 4.0.2 için jailbreak yok o yüzden unlock da yok.onun için 4.0.1 e düşmen gerek.denemen gerekiyor.
ya bende diyorum ki 4.0.2 için jailbreak yok o yüzden unlock da yok.onun için 4.0.1 e düşmen gerek.denemen gerekiyor.
eyw ben sımdı senın bana ılk werdıqın lınkı ındırıorm onla bı shıft restore denıcem yoksa o yolladıqın uzun yolu mu deneyım ne dersn
--------------- Ekleme ---------------
kardes oluo suan yolladqın lınktekı 395 mgblık dosya ıle ama bu surum kac ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?