3GS 16Gb Yurtdisi...Restore Yaptim Simdi Sadece Acil Arama Diyor...ACIL YARDIM BEYLER LUTFEN

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

samuray4001

Üye
    Konu Sahibi
3GS 16Gb Yurtdisi...Restore Yaptim Simdi Sadece Acil Arama Diyor...ACIL YARDIM BEYLER LUTFEN
Merhabalar
Beyler Oncelikle Iraktayim Suanda ve Telefonu Buradan Aldim Daha tr ye Getirmedim...Disarda Biyerde program yuklettim ama silemedigim icin sifirla yaptim..sonrasinda telefon acilmadi apple logosunda dondu kaldi..restore yaptim simdi ve ekranda slide to emercency yaziyor ve sim karti tanimiyor...bilgisayarda ise sim card Takilmadi diyor ve herhangi bisey gostermiyor itunes ta...Lutfen Acil Yardim Gerekiyor...Simdiden Tesekkurler Bekliyorum

rtacuner

Üye
arkadaşlar bendede aynı sorun var bendeki 2 g 3.1.3 e yükselttim ama acil aramada kaldı hatta simi turkcell olarak görüyor kilidi açarkende normal görünüyor ama acil aramaya geçiyor. yardımcı olursanız sevinirim adresim [email protected]

hakankurban

hakankurban

Üye
jailbreak ve unlock yapacaksınız yapamazsanız ekleyin iphone_ankara@hot

nedimgok

Üye
Selamun Aleykum

daha önce hiç versiyon yükseltmedim yeni ikinci el iphone 3gs 16gb aldım fireware 3.1.2 bunun versiyonunu nasıl yükseltebilirim jailbreak yapılmış menüde cydia var

frenkestain

Üye
İtunesle yükseltebilirsin......

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşlar bugünlerde sürüm yükseltmeyin baseband yükselirse iş kötüleşiyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt