.3gp Videoları Tam Ekran Nasıl Izleyebilirim

Sponsorlu Bağlantılar

jackjack

jackjack

Üye
    Konu Sahibi
.3gp Videoları Tam Ekran Nasıl Izleyebilirim
3gp videoları tam ekran hangi proyla izleyebilirim arkadaşlar?

ABC

ABC

Üye
camcoder proda işine yarayabilir

jackjack

jackjack

Üye
    Konu Sahibi
pv playırda tam ekran yapmak için 3 e basıoz bilmeyenler için.

RockFord Fosgate

Üye
pv player guzelmı???memnunmusun?????

jackjack

jackjack

Üye
    Konu Sahibi
tam ekran yaptı ama fgörüntüde bozulma oldu galiba çözümü var avea servisi arıyomuşun kod mod bişey veriyomuş ama uğraşmadım en sonunda real playırla izledim

coder1903

Üye
kardes ben de cook aradım sana cook tesekkur edıyom walla ıı yapmıssın ama real player da nasıl tam ekran yaptın onu da bıze anlatabılırmısın bı de goruntu kalıtesı yıne bozuluyo mu lutfen bu ıstedıklerı mı cevaplarsan cook sevınıcem

hasisa

hasisa

Üye
real playerda tam ekran yapamazsın

coder1903

Üye
ama kardesım yukarıda oyle dıyo real player da sondan tam ekran yaptım dıyo ben de ı yuzden sordum nasıl yaptın dıye eger yapılıyorsa veya yapan warsa bızde ogretsın burda pvplayer cok bozuyo goruntu kalıtesını daha ıı bı sey bulan yada bılen war sa bızın le paylasırsa cook ıı olur sımdıden cook tesekkurler walla cook ıı olur

hasisa

hasisa

Üye
smart movie yükle
3gp yi avi ye çevir tam ekran seyret
proğramlar sitede var

Nazy

Nazy

Üye
Real Player Videoları Tam Ekran Gösterebilir En Azından 6630 da gösterdiğinden Eminim
Video Oynatılırken Duraklatın Sonrada Menüden Tam Ekran Devam Ati Seçin

Ayrıntılı:

Video Oynatılırken Sol Seçim Tuşuna Basıp Videoyu Duraklatın (Pause)

Sol Seçim Tuşu na Tekrar Basıp Menüde Devam 'ın Altında Bulunan Tam Ekran Devam Et Seçeneğini Seçin

G_Unit

G_Unit

Üye
camcoder tam ekran yapıyor bende kullanıyorum

amatci

Üye
<div class='quotetop'>(jackjack &#064; Jan 20 2006, 03&#58;25 PM) [post=257356]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
3gp videoları tam ekran hangi proyla izleyebilirim arkadaşlar?
[/b][/quote]
kardeş pvp player var onunla yükleyip 2 tuşuna basıp izleyebilirsin fakat ben fazla önermiyorum görünbtüyü biraz bozuyor gibi.
fakat avi formatındaki videoları smartmove programıyla çok net ve direk tam ekran izleyebilirsin.
telefonunun modelini yazarmısın?

Nazy

Nazy

Üye
Yaw Arkadaşlar Sorun AVI nin izlenmesi Değilki
3Gp

Real ONE zaten Gösteriyo Tam Ekran Hemide Kaliteli

barabelli

barabelli

Üye
valla bıldıgım kadarıyla olmuo gıbı olsada cozunurluk dusuoda olabılır ama net yorum yapamıcam

Üst Alt