XXXturi01
Üye
-
Konu Sahibi
-
Çok fark var arada hız olarak 3G 720 p video açar görüntülü arama yaptırır. C5 önerimdirYeni bir Nokia telefon alacağım. Telefonda 3G olsun ve işletim sistemi S40 olsun ve s40'ın son sürümü olan s40v6 olsun. 3G'li olmasını istememin sebebi interneti hizli olmalı 2G nin hızı orta seviye. Ve 2G ile 3Gnin hızı arasında ne kadar fark var? Aralarındaki fark önemsiz ve az ise alacağım telefon 2Glide olabilir. Önerilerinizi bekliyorum. Elinizde 3G'li ve S40v6 isletim sistemli Nokia varsa satabilirsiniz ve takas edebilirim.
Ama C5 S40 değilÇok fark var arada hız olarak 3G 720 p video açar görüntülü arama yaptırır. C5 önerimdir
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
S60 daha iyi. Daha güçlü işlemci daha fazla ram . Ayrıca java zaten içinde mevcut . Sis ile yazılan uygulamalar daha fazla . Google maps halen çalışıyor navigasyon bile kullanırsın . Wifi var mı ? S40'ta C3-01 klavyeli olanı vardı.Ama C5 S40 değil
Zamanında kullanmıştım çok güzeldi S40 olsa alirdim
C3-01 600 TL amaS60 daha iyi. Daha güçlü işlemci daha fazla ram . Ayrıca java zaten içinde mevcut . Sis ile yazılan uygulamalar daha fazla . Google maps halen çalışıyor navigasyon bile kullanırsın . Wifi var mı ? S40'ta C3-01 klavyeli olanı vardı.
Bide 2G EDGE bağlantısı ile 3G GPRS bağlantısı arasındaki hız farkı ne? Eğer aynıysa yada küçük farklar varsa 2g li telefon alcam c3-00 x2-01 x2-00 6303 vb. gibi telefonlar.S60 daha iyi. Daha güçlü işlemci daha fazla ram . Ayrıca java zaten içinde mevcut . Sis ile yazılan uygulamalar daha fazla . Google maps halen çalışıyor navigasyon bile kullanırsın . Wifi var mı ? S40'ta C3-01 klavyeli olanı vardı.
Hız farkı çok . 300 kb/s nerede 7.2 mb/s nerede?C3-01 600 TL ama
Mesaj birleştirildi:
Bide 2G EDGE bağlantısı ile 3G GPRS bağlantısı arasındaki hız farkı ne? Eğer aynıysa yada küçük farklar varsa 2g li telefon alcam c3-00 x2-01 x2-00 6303 vb. gibi telefonlar.
O anna - belle sürümü
ilk symbian telefonumdu özledim o zamanları
Rüya gelecekten haber verebilir1 ay önce rüyamda o telefoncuda x3-02 satıldığını görmüştüm ve c2yi almaya gittiğimde satıyordu rüyadan önce adam satmıyordu elinde yoktu çok garip hayatımın bütün şansını rüyanın gerçekleşmesinde kullandım
Tamam anlaşıldı. Telefoncuda gördüklerimden alcam. C2-01 ve 5800 alcam. C2-01 400 TL falandı herhalde. 5800 ise Samsung Galaxy Trend Plus ile takas edeceğim üstüne 150 TL verip.
tipsiz telefon sevmedim gitti o cihazi. 701 favorım.O anna - belle sürümü
Ve benim telefonum😍💖
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?