Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3G'li Nokia C5 ??
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JBelieber
Üye
Konu Sahibi
3G'li Nokia C5 ??
Öncelikle yeni yılınız kutlu olsun Ben bugün yeni bir telefon aldım.Nokia C5.Mediamarket'ten 369 TL'ye telefonun 3G'si varmış.Ben daha önce hiç 3G'li telefon kullanmadım.Acaba 3G ile neler yapabilirim ?? Ayrıca C5'in işletim sistemi nedir?
Mobilator
Emekli Yönetici
c5'te symbian işletim sistemini s60 türevi var. en iyi symbian diyebiliriz. tabiki belle'yi vs. saymazsak. 3g ise internete daha hızlı bağlanmana, daha hızlı veri indirmene, görüntülü görüşme yapmana yarar. ama 2g'ye göre şarj ömrünü ciddi anlamda azaltır. 2g açıkken telefonun sinyal kalite çubuğunun altın E, 3g açıkkende H yazar. oyun, uygulama vs. symbian v3 bölümünden indirebilirsin: https://www.maxicep.com/forum/#maxi-symbian-s60v3 arkadaşımda var, tuşlu bi telefon için gayet güzel. sadece home tuşunun yeri kötü bence.
tempestshine
Üye
eee o zaman wi-fi'li telefon arayacağıma 3g'li ucuz telefonlardan alsaymışım keşke