3g sorunları buraya...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
e_korn

e_korn

Üye
    Konu Sahibi
3g sorunları buraya...
evet arkadaşlar sonunda 3g'lerimize kavuştuk fakat yeni olan herşeyde olduğu gibi bazı sorunları var mesela heryerde çekmiyor sizlerde 3g ile yaşadığınız sorunlarınızı burada paylaşın...

frostxxx07

Üye
benim n73 me var 3g uyumlu ama bir türlü uyduramadım:D

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
arkadaşlar aslında pek sorun yok gibi gözüküyor genel olarak bende de aynı fakat arasıra aşırı yüklenmeden dolayı şebekelere kilitlenmeler olabiliyor.gün geçtikçe bu sistemin yerine oturacağına inanıyorum.

cnnnrn

Üye
ÇALIŞMIYO şebeke yok fılan tarzında bişey dio?

xErKaNx

Üye
Ben n73 kullanıyorum. Mobil tv bana gore cok kotu. Ozellikle surekli baglantı hatası veriyor ve sesi malesef sivrisinek vızıltısı gibi yani cok az cıkıyor. Internet hızı ise 2g den bile yavas diyebilirim. Telefonun kendi ozelliginden kaynaklaniyor. 2g sebeke hızını kullanıyor ve hızı 236 kb/s. 3g de ise yanılmıyorsam 386 kb/s yani pek birsey farketmiyor. Benim icin bir fiyasko diyebilirim. Umdugum gibi degil. Eger n73 kullanan varsa bu yazdıgım sorunlar yoksa lutfen bana yazsın pm vs. Bende ona gore bir inceleme daha yapayim. Goruntulu konusmayı daha denemedim.

2008 iletişim

Üye
arkadaşlar şu anda sorun suz görüntülü konuşma yapan cihaz L700 U 700 bende N 73 var bazen oluyo bazen olmuyo

e_korn

e_korn

Üye
    Konu Sahibi
mobil tv sorunu bende de var n95 8gb kullanıyorum hala takılıyor yuh diyorum başka da bişey demiyorum...

gangstaslan

Üye
n95 8gb da mobil tv denedim. Hafif hafif takılmalar olsa neyse de bi takılıyo 3-4sn. daha sonra yayın geldiğinde o donan zamanı telafi etmek için 3-4 sn. hızla ileri sarıyor bu sefer, birşey anlamak mümkün değil...

ToRNaDo | GFB

ToRNaDo | GFB

Üye
bursa'nın göbeğine oturuyorum ve 3G çekmiyor :S neden acaba :S ?

e_korn

e_korn

Üye
    Konu Sahibi
o kadar lanse ettiler o kadar beklettiler ama görülüyor ki 3g'nin daha alacak çok yolu var...

sinem4159

sinem4159

Üye
merhaba arkadaşlar ben turkcell iletşim danışmanıyım.telefon,3g,turkcell,teknoloji vb. konulaşrla çok fazla eğitimler aldım. turkcell kullanıcısıysanız ve sorun yaşıyrsanız bana msj atın tek tek cvpliyim bu siteye yeni üyeyim oyuzden yorumları pek takip edemiyorum tek tek gezcek vaktimde olmuo çoğu kez ama özel msj olarak yazarsanız tek tek cvplayabilirim.bilginize=)) :islik

eter

Üye
benim tel N73 3g var ayarları yaptım ama 3g sinyalini görmüyorum şebekeden 3g yi seçtim ama teli açtığımda hiçbir sinyal yok nolur yardım edin şimdiden teşekkürler

cenox

Üye
Bende Nokia N70 var, 3G'ye geçtim ama beni 3G olmayan biri arayınca telefon takılıyor. Standart şebekeye geçerken çalan zil yavaşlıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt