3G sohbet...

Sponsorlu Bağlantılar

yusufucan

yusufucan

Üye
Arkadaşlar hattım Avea Cep telefonunuz N Serisi ise ayarlarda Çift Mod ve gsm bölümü var oradan Çift mod seçeneğini seçiyoruz telefon kapanıp açıldıktan sonra normal yine eski haline dönüyor.ondan sonra siz kendi elinizle telefonu kapatıp açtığınızda 3G aktif oluyor.Ben Şahsen denedim Gayet hızlı ve görüntü kalitesi çok güzeldi.bu arada telefonun markası N70.saygılar...

pitbull112233

pitbull112233

Üye
biraz önce yozgat vodafone cep shopla görüstüm 3g simgesi yozgatta gelip gittigini söyledim o gelip gider diye sacma cevap verdi allah belsini versin vodafone nin

:kop::kop: yilin bomba cevabi ne guldum ya

tek66

tek66

Üye
Yaa arkasalar ne ugrasiyorsunuz 3g ile kapatin gitsin ben 3g dün biraz kullandim telefon 3g iken biri arayinca zilsesi bozuk gibi caliyor 2g gecince normal caliyor bide burda 3g yozgatta vodafonun sinyali 2g göre düsük

--------------- Ekleme ---------------

Pitbull112233 bana mi gülüyon yoksa vodafone shop verdigi cevaba mı

yeniuye2

yeniuye2

Üye
Yaa arkasalar ne ugrasiyorsunuz 3g ile kapatin gitsin ben 3g dün biraz kullandim telefon 3g iken biri arayinca zilsesi bozuk gibi caliyor 2g gecince normal caliyor bide burda 3g yozgatta vodafonun sinyali 2g göre düsük

Pitbull112233 bana mi gülüyon yoksa vodafone shop verdigi cevaba mı

shoptakine dedi. :):) :kop::kop::kop: olur oyle demiş ya :kop::kop::kop:

maxibrk

maxibrk

Üye
biraz önce yozgat vodafone cep shopla görüstüm 3g simgesi yozgatta gelip gittigini söyledim o gelip gider diye sacma cevap verdi allah belsini versin vodafone nin

:ehe:ehe Shopdakiler bir şey bilmiyor ki zaten

ibribr

Üye
Cepten internet hızında bir değişme yok.Kamerasız 3N telefona gelince beklediğim gibi oldu yani, ben karşı tarafı görebiliyorum o da benim önceden belirlerdiğim resmi görüyor

maxibrk

maxibrk

Üye
Burada daha 3G falan yok:( .. Merkezdekiler bayram etsin

MenzeLLeZi

MenzeLLeZi

Üye
Arkadaşlar hattım Avea Cep telefonunuz N Serisi ise ayarlarda Çift Mod ve gsm bölümü var oradan Çift mod seçeneğini seçiyoruz telefon kapanıp açıldıktan sonra normal yine eski haline dönüyor.ondan sonra siz kendi elinizle telefonu kapatıp açtığınızda 3G aktif oluyor.Ben Şahsen denedim Gayet hızlı ve görüntü kalitesi çok güzeldi.bu arada telefonun markası N70.saygılar...
bendede n70 dediğin gibi çift mod seçeneginde ama video aramasını seçtiğimde şebeke desteklemiyor diyor?? bana ulaş özel msj ile

topal_solucan

Üye
dün görüntü kalitesi cok kotuydu ses te keza oyleydi...ama bugun cok muhtesem...bu sefer oldu yani=))

sinan_290x

sinan_290x

Üye
3g ve mobil tv ile ilgili ara sıra mesajlar ama 3g yok. Telefonu kapatıp aç diyor 5defa denedim öyle gelmedi. Sanki alay ediyorlar.

tarz_mania

Üye
ya nasıl iş bu anlamadım biz daha 3g kullanmadan adamla şimdide 4g projesini düşünüyolarmış bune ya abış arası kokuyo resmen :::)))))))))))))))))

zeki mürende bizi görecek mii :kop: :kop::kop:

ardaaga

Üye
bence dusunsunsunler 4g nın çıkmasının sebebi 3g kapsama alanını sorunana son vermek yani simdi çektiğimiz sıkıntıları 4gde çekmeyiz (insallah ama)

oguziverson

oguziverson

Üye
daha demin okuduğum bir haberi buraya kopyalamak istiorum,(konu açma gereği duymadım) bu insanlar bizle resmen dalga geçio bizi mal yerine koyuyuor!!!(haberde dün dio onu aldırış etmeyin)
bunlar 00.01 de 3g ye geçtiyse ve görüntülü konuşma yaptıysa biz ayda mı yaşıoruz :@
bunun gibi bir sürü haber var bari yalan söylemesineler demi !!!
Türkiye 3G teknolojisine görüntülü konuşarak geçti

Türkiye dün 3G teknolojisiyle resmen tanıştı

Türkiye dün itibarıyla 3G teknolojisine resmen geçti. Haziran rakamlarına göre 120 ülkede 284 operatörün verdiği 3G Türkiye’de 29 Temmuz’u 30 Temmuz’a bağlayan ilk dakikalarda yapılan görüntülü konuşmalarla start aldı. Vodafone, 3G teknolojisinin ticari olarak kullanıma açılmasıyla birlikte gece yarısını 1 dakika geçe ilk 3G görüşmesini gerçekleştirdi. Ön kayıt yaptıran ve aktivasyonu ilk yapılan Vodafone abonesi Semire Oral, 30 Temmuz’a girer girmez saat 00:01’de Alanya’da 3G ile tanıştı. Alanya’da tatilde olan Semire Oral, Vodafone Türkiye’nin sürprizi karşısında heyecanlandığını ve görüntülü konuşma deneyiminden etkilendiğini belirtti.

zeusahmet

zeusahmet

Üye
resmen kandırıldık !

tarz_mania

Üye
arkadaşlar bunlar benim canımı sıktı ben milgi yerlere gittim sırf bu 3 g için 3g sadece 6 ilde başlamış geriye kalan illerde istasyon yokumuş istasyon kurulçakmış 3 veya 4 aya kadar herkez kullanabilirmiş bana söylelenen bu yani kandırıldık

alperen1313

alperen1313

Üye
vodafone 81 ilde aynı anda başladı sorun yok ben rahatlıkla kuıllanıyorum vallahi

tek66

tek66

Üye
kardes bizde vodafonluyuz ama kullanamiyoruz 3g isareti gelip gidiyor

yeterli baz istasyonu kandirdilar yani bende 3g özelligini kapattım kullanmiyorum tam yerine oturana kadar bi de 3g kullanirken telefon modelim nokia n70 biri arayinca zil sesi bozuk caliyor 3g de iken böyle bozuk calan arkadaslar varmi zilsesi

ardaaga

Üye
oğuz bende sinir oldum kadının biri tam 00:01 de konusmus biz kaç kisi saat kaça kadar bekledik hiç birsey yoktu

Üst Alt