3G sohbet...

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
yaw ben antalya merkez de değilim .. Manavgat-Gündoğmujş arasında bir yerdeyim.. Bu 3G(3N) sadece il merkezlerinde mi .. İlçeleri kapsama alanına girmedi mi :(( bana acill bir cvp verecek var mı..((?))

C01aY

C01aY

Üye
yaw ben antalya merkez de değilim .. Manavgat-Gündoğmujş arasında bir yerdeyim.. Bu 3G(3N) sadece il merkezlerinde mi .. İlçeleri kapsama alanına girmedi mi :(( bana acill bir cvp verecek var mı..((?))

Yalnızca 81 ilde war sadece Turkcellde
;)

ibribr

Üye
3g simgesi geldi daha gitmiyor ama test sonucu 25kB hala bu arada bana mms sms falan gelmedi

ardaaga

Üye
banada aynı mms geldi bende o gelmeden önce 3g vardı o geldi 3g gitti allahım napıo bunlar

--------------- Ekleme ---------------

türkcell 3g mobil tv programını paylasabilirmisiniz

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
banada aynı mms geldi bende o gelmeden önce 3g vardı o geldi 3g gitti allahım napıo bunlar

türkcell 3g mobil tv programını paylasabilirmisiniz

banada mms geldi ama 3g den eser yok zaten yok yine yok ayrıca 2222 ye mobiltv yazıp gonderdim gelen mesaja tıklayıp indirdim mobiltv ye ama 3g olmadıgı içın kullamamıyorum

ardaaga

Üye
oo sadeve n73 oluyor bernimki n80 wap port linki geliyor o programı buraya koyabilirmisin

tek66

tek66

Üye
bende yozgatta oturuyorum merkezde hattım vodafone 3g gelip gidiyor

3g cekim gücü düşük

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
arkadaşlar manuel olarak taratın buluyo
not:türkcell ve wodofon buldum ben (benim hat avea oldu için denemedim)
lanet olsun avea gibi oparötere:agla

Aynen kardeşim Allah kahretsin böyle oparatörü:@

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
psikolaz

psikolaz

Üye
Bursa merkezdeyım 3 g ye hosgeldınız dıye mesaj geldı ama 3g yok telefonumda sebekeden manuel olarak arattım bır tek vodafone de 3 g gorunuyor

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Telefonunuzu kapatıp tekrar açın.. Ben Samsung L700 kullanaktayım ve 3G sinyali alıyorum herhangi bir sorun yok.
Yerim Adana/Ceyhan Burhaniye Mahallesi. :D

ALLAH ALLAH kardeş ADANA/CEYHAN da var ise imamoğlunda niye yok yav.Bulundum bolge ADANA ya 40 km uzaklıkta önunde herhangi bir engelde yok arkadaşlar.Neden burda 3G yok anlamadım demekki kapsam alanı çok küçük:bann:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
direk tele yükleniyor setup u yok

bunlarda görüntüleri

turrann

Üye
gaziantep merkez 3g var ancak video arama yapacak şahısta 3g çekmio bide mobiltv ayarları geldi napcam onu kaydettim nası izlicem turkcell faturalı

tek66

tek66

Üye
biraz önce yozgat vodafone cep shopla görüstüm 3g simgesi yozgatta gelip gittigini söyledim o gelip gider diye sacma cevap verdi allah belsini versin vodafone nin

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Sanırım bu işin altından birtek Turkcell kalkacak.Benim anlamadığım nokta ADANA Büyük şehire 40 km kadar uzaklıktayım.Düz çukurova zaten önünde herhangi bir engel yok ama burda 3G yok :(

yeniuye2

yeniuye2

Üye
Şu an Susurluk'a da Geldi.ama görüntülü arma yapacagım zaman şebeke servislerini kontrol edin yazıyor ne ki o ?

sinan_290x

sinan_290x

Üye
Istemiyorum 3g m3g ya. Şevki mi kırdılar ya.

AsİKaNkA58

AsİKaNkA58

Üye
avea da 3g kullanmayı başaran varmı?

ardaaga

Üye
okadar yıl beklediler herseyi ayarlasalardı yaaa böyle sorunlar çıkmasaydı bunların is yaptığı fln yok yaaa

Üst Alt