3G sohbet...

Sponsorlu Bağlantılar

ibribr

Üye
3N olduğum kısa zamandaki izlenimlerim:
hala tam olarak 3N'ye geçemedik hızım 20-25kB/s iken , 3N'li dönemde en fazla 45kB/s yi gördüm. ki bu da anca 2.2N olur

darülmendep

darülmendep

Üye
ne 10 yılı

ardaaga

Üye
bence bunların hepsi sebekeye uazklıktan kaynaklanıyor

Engin54

Engin54

Üye
Ulan su turkcel aylardir bangir bangir reklam yapti halaa tik yok su türk milletini enayi yerine koyuyorlar ya elin adami 4g kullanmaya basladi biz 3g yi göremedik bu ne sacmalik böyle..

ibribr

Üye
ardaaga sana katılmıyorum
hem şebeke uzaklığından kaynaklanıyorsa daha fena çünkü şu an gerçekten 3N''ye geçmişsek bundan sonra da bu böyle olur...yani 2G hızında 3N........

AsİKaNkA58

AsİKaNkA58

Üye
avea da 3g yi kullanmayı başaran varmı?

sinan_290x

sinan_290x

Üye
Bende de. Bari en azından simgesi gelse. 2n kine sinir oluyorum yawf

ardaaga

Üye
oda varda bilmiorum zaten hiç bi mesaj gelmiyor

oguziverson

oguziverson

Üye
3N olduğum kısa zamandaki izlenimlerim:
hala tam olarak 3N'ye geçemedik hızım 20-25kB/s iken , 3N'li dönemde en fazla 45kB/s yi gördüm. ki bu da anca 2.2N olur
hız nie bu kadar yavaş ya en az 3.6 mbit olması lazım oda 300 kb/s eder

AsİKaNkA58

AsİKaNkA58

Üye
ya 3g hayal gerçekten türkiye için bu ne bari insanları heveslendirmeyin dimi :@

ibribr

Üye
Diyorum ya hala geçemedik 3n ye tv izleyenler de 2n hızında izliyorlar. Benim youtubetan izlediğim gibi

--------------- Ekleme ---------------

Simge yine geldi umarım bu sefer gitmez ve GERÇEKTEN 3N'YE IGEÇMİŞİZDİR

atar123

atar123

Üye
arkadaşlar manuel olarak taratın buluyo
not:türkcell ve wodofon buldum ben (benim hat avea oldu için denemedim)
lanet olsun avea gibi oparötere:agla

AsİKaNkA58

AsİKaNkA58

Üye
manuel nasıl taratcaz ki?

AsİKaNkA58

AsİKaNkA58

Üye
ok sağol yapıyorum

--------------- Ekleme ---------------

ya avea nın gerçekten allah belasının versin saat kaç oldu hala şebeke desteklemiyor diyo acaba sivasa gelmedimi?

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Evet kayserideyim mehmetce. Sivas Caddesinde 3G çekiyor.

ben develideyim bizim burda tık yok hala mobıl tv yi yükledim kuruldu ayarlardan mobil tv yi seçtim kanal simgeleri filan geldı ama kanallara tıklayınca biraz bekleyip hata yazıyor 3g olmadıgı icın

sinan_290x

sinan_290x

Üye
Ha bana bir mms geldi 3g ye hoşgeldin diye trcellden. Alay mı ediyorlar ya. :( gif yollamışlar izlerken başladım saymaya. Kapatıp açtım yine yok.

turkordu

turkordu

Üye
3g için telefonunuzu açıp kapayın öyle deneyin 3g simgesi geldiğinde kullanmaya başlayabilirsiniz simge gelmezse bulunduğunuz yer ya 3g kapsamı dışında ya da turkcell tarafından kullanıma acılmamıştır.Şuan Ordu-merkez de kullanıma açıldı diğer illerde de yakında hizmete girecektir biraz daha sabredin.

C01aY

C01aY

Üye
Şuan itibariyle Vodafone'dan bana hattınız 3ye açılmıştır, görüntülü konuşabilirsinizz diee mesaj geldi, aama tık yok :ehe

Üst Alt