3G sohbet...

Sponsorlu Bağlantılar

pitbull112233

pitbull112233

Üye
ohh ben operatr tarattım sabah bi tane yunan hattı vardı simdi üçtane vodofone gr -cosmote- tım gr bari ben bunlardan bi hat alıyım bunlarda hem internet ucuzdur nasıl fikir

:kop:

--------------- Ekleme ---------------

yooo yakın oturmuyoruz tanımıyorumdan nerden çıkarttın onu

oyle bi soyledin ki adamda var bende nasil yok diye ben de zannettim ki arkadasla komsu falansiniz da ayni bolgede onda olup sende nasil olmadigini soruyorsun :)

ardaaga

Üye
hem vodofone grde 3g var bide hat alanlara telefon lar çok ucuz bi bakın

yeniuye2

yeniuye2

Üye
muhabbet aldı başını gidiyo yarın misafir gelcek bize de ama beklicem bekleyebildiğim kadar bi yandan matrax dinliyoum bi yandan size yazıyorum :)

oguziverson

oguziverson

Üye
muhabbet aldı başını gidiyo yarın misafir gelcek bize de ama beklicem bekleyebildiğim kadar bi yandan matrax dinliyoum bi yandan size yazıyorum :)
:yuru

pitbull112233

pitbull112233

Üye
arkadaşlar 3g gelene kadar beklemeye kararlımısınız bnm uykum yok şahsen ya sizlerin:ehe bn kafaya koydum beklicem gbi tabi inş saat 10.00 da fln gelmez:ehe

valla benim sabah isim var.en fazla 1 saat daha beklerim ondan sonra yatarim.bu arada 10 demisken bizim bi arkadas aramis sormus daha sizin hattiniz acilmamis sabah 10'dan sonra arayin demisler. yat istersen sen :oke:

ardaaga

Üye
evet suanda 3g geldi simgesiyle heresyiyle mobil tvyide yaptım süper görüntü var hayırlı olsun

karagurkans

karagurkans

Üye
arkadaşlar buyrun test sonucu şuan 3g hattı üzerindeyim

Yaklaşık 40 kb ile download yapabiliyorum şuan.

oguziverson

oguziverson

Üye
valla benim sabah isim var.en fazla 1 saat daha beklerim ondan sonra yatarim.bu arada 10 demisken bizim bi arkadas aramis sormus daha sizin hattiniz acilmamis sabah 10'dan sonra arayin demisler. yat istersen sen :oke:
ohhoooo bu turkcellin bn:agla

yeniuye2

yeniuye2

Üye
bişey geçıolar bunlar bizle ya.hem onca reklam yapıolar merak etmiyor musun diye hem de zamamnında hizmet vermiyorlar.

pitbull112233

pitbull112233

Üye
evet suanda 3g geldi simgesiyle heresyiyle mobil tvyide yaptım süper görüntü var hayırlı olsun

e hadi hayirli olsun.2 saat rotar yine de iyi bu ulkeye gore.darisi bizim basimiza.yatacan mi oguz :)

oguziverson

oguziverson

Üye
ohoo biz naneyi yemişiz ya

yeniuye2

yeniuye2

Üye
bir de mobil tv yi ücretsiz mi kullanıyosun?

pitbull112233

pitbull112233

Üye
bişey geçıolar bunlar bizle ya.hem onca reklam yapıolar merak etmiyor musun diye hem de zamamnında hizmet vermiyorlar.

valla simdi merakla ilgili bisey yazacam da uyari falan verirler.o yuzden siz anladiniz onu :oke:

ardaaga

Üye
saka uyanın diye yaptım herelde geldiğinde böyle bisey yazıcam :):oke::ehe

oguziverson

oguziverson

Üye
offffff arda ya :):):)

oguziverson

oguziverson

Üye
pitbull112233 uyumicam bu arada daha burdayım arda arkadaşmız saolsun uykumu açtı:ehe

Takipçi Satın Al

Üst Alt