3G sohbet...

Sponsorlu Bağlantılar

oguziverson

oguziverson

Üye
3g nin baslamamasının 2, saati kutlu olsun
eywallah kardeş kazadın valla bu 3g sinirlerimi bozmaya başladı dalga olsun die yaptım offf sıkıldım artık ama haa

--------------- Ekleme ---------------

ciddi ciddi sorunca koptum bi an :kop::kop:
bu saatte ii güldüm valla ya:kop:

yeniuye2

yeniuye2

Üye
ağlancak halimize gülüyoruz ya.neden başlamadı bu vodafonlular başlamıstır.o kadar para vedi turkcell bi de.

ardaaga

Üye
okadar çok kampanya olunca olabilir diye dedim

pitbull112233

pitbull112233

Üye
ya bizim ulkede 3g kullanmak icin once alacan 2 fotografini,1 ikametgahini,1 nufus suretini sonra basvuru yapacan. onaylaninca mesaj gelecek. sistem devreye girince bi msj daha gelecek. sonra sen sistemin bu hizmeti sundugu bi kapsama alaninda olacaksin. cihazin destegini acacaksin. olmadi kapatip acacaksin. baglandin baglandin. olmazsa tekrar basa. sen ac da herkese kullanmayan kullanmasin yine. zaten adamin telinde 3g destegi olmasa nasil kullanacak? bu kadar olasiligin biraraya gelip de basari getirme sansini matematigi yuksek olanlar cozsun lutfen.

yeniuye2

yeniuye2

Üye
profesör çağırsan çözemez ya

tuncays44

Üye
Arkadaşlar sizlerin telefonlarda 3g şebekesi seçildiğinde tekrar kendiliğinden normale mi dönüyor

pitbull112233

pitbull112233

Üye
evet.su an iphone var bende.3g'yi etkinlestir dedigimde gidiyor sebeke.sonra servis yok diyor bi sure.sonra tekrar E yazisi cikiyor Turkcell'in yaninda.valla E harfinden midem bulanmaya basladi artik

yeniuye2

yeniuye2

Üye
0.34 mb haha:D

oguziverson

oguziverson

Üye
valla şanslı adammış bide paket almış bizde daha tık yok internet yavaş mış ama dediğne göre 0.3 mbti ney ya bn şuan 6.7 mbitle bağlanıom

ardaaga

Üye
allahım adamda nasıl oldu ki bende hala yok

ardaaga

Üye
ohh ben operatr tarattım sabah bi tane yunan hattı vardı simdi üçtane vodofone gr -cosmote- tım gr bari ben bunlardan bi hat alıyım bunlarda hem internet ucuzdur nasıl fikir

oguziverson

oguziverson

Üye
arkadaşlar 3g gelene kadar beklemeye kararlımısınız bnm uykum yok şahsen ya sizlerin:ehe bn kafaya koydum beklicem gbi tabi inş saat 10.00 da fln gelmez:ehe

ardaaga

Üye
yooo yakın oturmuyoruz tanımıyorumdan nerden çıkarttın onu

oguziverson

oguziverson

Üye
ohh ben operatr tarattım sabah bi tane yunan hattı vardı simdi üçtane vodofone gr -cosmote- tım gr bari ben bunlardan bi hat alıyım bunlarda hem internet ucuzdur nasıl fikir
ii fikir:oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt