pitbull112233 Üye oguziverson' Alıntı: yeni bi kampanyamı açsam görüntülü konuşma hediye bu sefer 1 saat gene turkcellin kampanyasına ek olarak değil ama 3. saate ilk mesaj atanbiraz güleriz gene belki Genişletmek için tıkla ... yapma yapma herkes uykulu zaten
oguziverson' Alıntı: yeni bi kampanyamı açsam görüntülü konuşma hediye bu sefer 1 saat gene turkcellin kampanyasına ek olarak değil ama 3. saate ilk mesaj atanbiraz güleriz gene belki Genişletmek için tıkla ... yapma yapma herkes uykulu zaten
yeniuye2 Üye beyler sabah 11-12 gibi girin bu topiğe konusurp tartısırız yin ebirbirimize bılmedıklerımızı sorarız falan olur de mı uyar mı size?
beyler sabah 11-12 gibi girin bu topiğe konusurp tartısırız yin ebirbirimize bılmedıklerımızı sorarız falan olur de mı uyar mı size?
yeniuye2 Üye mavijest' Alıntı: Aslında musteri hizmetlerini arayıp sormak lazım belki bir açıklama yaparlar Genişletmek için tıkla ... yarın 10 dan sonra arayın demişler
mavijest' Alıntı: Aslında musteri hizmetlerini arayıp sormak lazım belki bir açıklama yaparlar Genişletmek için tıkla ... yarın 10 dan sonra arayın demişler
yeniuye2 Üye yeniuye2' Alıntı: beyler sabah 11-12 gibi girin bu topiğe konusurp tartısırız yin ebirbirimize bılmedıklerımızı sorarız falan olur de mı uyar mı size? Genişletmek için tıkla ... tmm mı?
yeniuye2' Alıntı: beyler sabah 11-12 gibi girin bu topiğe konusurp tartısırız yin ebirbirimize bılmedıklerımızı sorarız falan olur de mı uyar mı size? Genişletmek için tıkla ... tmm mı?
pitbull112233 Üye mavijest' Alıntı: Aslında musteri hizmetlerini arayıp sormak lazım belki bir açıklama yaparlar Genişletmek için tıkla ... iste benim arkadasa yapmislar.sizinki acilmadi sabah 10'dan sonra arayin diye
mavijest' Alıntı: Aslında musteri hizmetlerini arayıp sormak lazım belki bir açıklama yaparlar Genişletmek için tıkla ... iste benim arkadasa yapmislar.sizinki acilmadi sabah 10'dan sonra arayin diye
karagurkans Üye yeniuye2' Alıntı: abi yapma böyle ya canımız çekio bizim de.Gösterip durma Nerede oturuyosun ? Genişletmek için tıkla ... İstanbul ama şuan Yalovada'yım burası bayağı şanslı bu konuda
yeniuye2' Alıntı: abi yapma böyle ya canımız çekio bizim de.Gösterip durma Nerede oturuyosun ? Genişletmek için tıkla ... İstanbul ama şuan Yalovada'yım burası bayağı şanslı bu konuda
ibribr Üye karagurkans' Alıntı: Bir resim daha Genişletmek için tıkla ... Koca Türkiye'de bi sen 3. nesle geçtin diğil misinir etme adamı
karagurkans' Alıntı: Bir resim daha Genişletmek için tıkla ... Koca Türkiye'de bi sen 3. nesle geçtin diğil misinir etme adamı
pitbull112233 Üye yeniuye2' Alıntı: tmm mı? Genişletmek için tıkla ... biraz daha gec bi saatte ben girer bi degisiklik olursa yazarim
yeniuye2' Alıntı: tmm mı? Genişletmek için tıkla ... biraz daha gec bi saatte ben girer bi degisiklik olursa yazarim
pitbull112233 Üye DeathDrain' Alıntı: Yok hala gelmedi merkeze Genişletmek için tıkla ... yarin izmir'e gelecektim.insallah gecmis olur ben geldigim zaman.yoksa gercekten fiyasko olacak 3g olayi
DeathDrain' Alıntı: Yok hala gelmedi merkeze Genişletmek için tıkla ... yarin izmir'e gelecektim.insallah gecmis olur ben geldigim zaman.yoksa gercekten fiyasko olacak 3g olayi