pitbull112233
Üye
ohh ben operatr tarattım sabah bi tane yunan hattı vardı simdi üçtane vodofone gr -cosmote- tım gr bari ben bunlardan bi hat alıyım bunlarda hem internet ucuzdur nasıl fikir
yooo yakın oturmuyoruz tanımıyorumdan nerden çıkarttın onu
muhabbet aldı başını gidiyo yarın misafir gelcek bize de ama beklicem bekleyebildiğim kadar bi yandan matrax dinliyoum bi yandan size yazıyorum
arkadaşlar 3g gelene kadar beklemeye kararlımısınız bnm uykum yok şahsen ya sizlerinbn kafaya koydum beklicem gbi tabi inş saat 10.00 da fln gelmez
ohhoooo bu turkcellin bnvalla benim sabah isim var.en fazla 1 saat daha beklerim ondan sonra yatarim.bu arada 10 demisken bizim bi arkadas aramis sormus daha sizin hattiniz acilmamis sabah 10'dan sonra arayin demisler. yat istersen sen
bişey geçıolar bunlar bizle ya.hem onca reklam yapıolar merak etmiyor musun diye hem de zamamnında hizmet vermiyorlar.valla benim sabah isim var.en fazla 1 saat daha beklerim ondan sonra yatarim.bu arada 10 demisken bizim bi arkadas aramis sormus daha sizin hattiniz acilmamis sabah 10'dan sonra arayin demisler. yat istersen sen
evet suanda 3g geldi simgesiyle heresyiyle mobil tvyide yaptım süper görüntü var hayırlı olsun
mesaj fln geldi mi ardaaga nasıl oldu?evet suanda 3g geldi simgesiyle heresyiyle mobil tvyide yaptım süper görüntü var hayırlı olsun
ohoo biz naneyi yemişiz yaevet suanda 3g geldi simgesiyle heresyiyle mobil tvyide yaptım süper görüntü var hayırlı olsun
bişey geçıolar bunlar bizle ya.hem onca reklam yapıolar merak etmiyor musun diye hem de zamamnında hizmet vermiyorlar.
insanın başına ne gelirsevalla simdi merakla ilgili bisey yazacam da uyari falan verirler.o yuzden siz anladiniz onu
saka uyanın diye yaptım herelde geldiğinde böyle bisey yazıcam
uyumuyoruz zaten sen de balıkesirdenmişsin senın gelınce benım de gelır dıye dusundum bı ansaka uyanın diye yaptım herelde geldiğinde böyle bisey yazıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?