3G sohbet...

ohh ben operatr tarattım sabah bi tane yunan hattı vardı simdi üçtane vodofone gr -cosmote- tım gr bari ben bunlardan bi hat alıyım bunlarda hem internet ucuzdur nasıl fikir

--------------- Ekleme ---------------

yooo yakın oturmuyoruz tanımıyorumdan nerden çıkarttın onu

oyle bi soyledin ki adamda var bende nasil yok diye ben de zannettim ki arkadasla komsu falansiniz da ayni bolgede onda olup sende nasil olmadigini soruyorsun

ardaaga

Üye
hem vodofone grde 3g var bide hat alanlara telefon lar çok ucuz bi bakın

yeniuye2

Üye
muhabbet aldı başını gidiyo yarın misafir gelcek bize de ama beklicem bekleyebildiğim kadar bi yandan matrax dinliyoum bi yandan size yazıyorum

arkadaşlar 3g gelene kadar beklemeye kararlımısınız bnm uykum yok şahsen ya sizlerin bn kafaya koydum beklicem gbi tabi inş saat 10.00 da fln gelmez

valla benim sabah isim var.en fazla 1 saat daha beklerim ondan sonra yatarim.bu arada 10 demisken bizim bi arkadas aramis sormus daha sizin hattiniz acilmamis sabah 10'dan sonra arayin demisler. yat istersen sen

ardaaga

Üye
evet suanda 3g geldi simgesiyle heresyiyle mobil tvyide yaptım süper görüntü var hayırlı olsun

arkadaşlar buyrun test sonucu şuan 3g hattı üzerindeyim

Yaklaşık 40 kb ile download yapabiliyorum şuan.

valla benim sabah isim var.en fazla 1 saat daha beklerim ondan sonra yatarim.bu arada 10 demisken bizim bi arkadas aramis sormus daha sizin hattiniz acilmamis sabah 10'dan sonra arayin demisler. yat istersen sen
ohhoooo bu turkcellin bn

yeniuye2

Üye
bişey geçıolar bunlar bizle ya.hem onca reklam yapıolar merak etmiyor musun diye hem de zamamnında hizmet vermiyorlar.

yeniuye2

Üye
bir de mobil tv yi ücretsiz mi kullanıyosun?

ardaaga

Üye
saka uyanın diye yaptım herelde geldiğinde böyle bisey yazıcam

pitbull112233 uyumicam bu arada daha burdayım arda arkadaşmız saolsun uykumu açtı