Öneri 3G sim takılabilen tablet önerisi olan ?

Sponsorlu Bağlantılar

bahaddin53

bahaddin53

Üye
    Konu Sahibi
3G sim takılabilen tablet önerisi olan ?
Beyler 3G sim takılabilen 200-300 Tl arası tablet önerisi olan varmıdır ?

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
O fiyata zor ama 400 tl moto xoom var bulursun . Hemde hdmi ve kaliteli

bahaddin53

bahaddin53

Üye
    Konu Sahibi
310 tl ye piranha gibi markaların var 380 Tl ye de var.Dediğine bi bakayım Özelliklerinin aman aman olmasına gerek yok zaten 3g sim takılabilmesi 512Mb en RAM olsa bile yeterli.Telefon var zaten Galaxy S3 İnterneti sıkıntılı o yüzden 3g sim destekli tablet arıyorum zaten..

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Ama şunu unutma moto gerçek pirana düşük kalite yüzlerce pirana gibi marka var

bahaddin53

bahaddin53

Üye
    Konu Sahibi
Tamadir usta moto alicam :) bide konu amacı sapıcak ama bende galaxy s3 sch i535 var amerikadan geldi.Ordaki verizon operatorunden telefon pasaporta kayitli ama büyük ihtimal Sadece verizon simle kulanilsin diye kilit koymuslar.Internet ayarı yapamiyorum.Ne yeni APN girebiliyosun ne de Mevcut apn gözüküyor.ne yapacam bilmiyom 2 konu actim cevap veren olmadii

avast

avast

Üye
Orjinal tr rom flashlayinca duzelmezmi

bahaddin53

bahaddin53

Üye
    Konu Sahibi
Telefoncuya götürdüm.Olmaz dedi başkasınada sormadım.Bi sorayım Samsung Galaxy S3 Sch-i535 türkiyede bulunmuyor sanırım ama telefoncu rom'unu indirip yapabilir heralde bi araştırayım

avast

avast

Üye
Telefonculara inanma cogu bilmiyo bile benim arkadasimin huawei vision una orjinal rom flaslanmasi gerekiyodu gittik ben 10 lira ister falan demistim servis bile degil kucuk esnaf bunu android dosyalari silinmis yapilmasi cok zor da soylede boylede 70 lira dedi bende telefonu aldim aksam evde flashladim krjinal romu ertesi gun arkadasa verdim tekrar yani telefoncularin cogu bilmiyo bilende somurecek adam ariyo

maktama

maktama

Üye
Telefoncuya götürdüm.Olmaz dedi başkasınada sormadım.Bi sorayım Samsung Galaxy S3 Sch-i535 türkiyede bulunmuyor sanırım ama telefoncu rom'unu indirip yapabilir heralde bi araştırayım

Tr rom flashlayamazsiniz/flaslaMAyın.
O telefonun işlemcisi Turkiye'de satılanlardan farklı. Ayrıca gsm şebekelerinde de kullanamazsiniz. Telefon sadece cdma sebekesi destekliyor.

Tabii bir de sim kilidini actirma olayı var... Uğraştığınıza/uğraşacağınıza değer mi, sanmam.

5dakkalık araştırmadan çıkan sonuç bu, belki xda'de daha detaylı bilgiler bulabilirsiniz...

Ekleme: verdigim linkteki yorumlarda gsm şebekelerinde de çalışabildiği yazılmış. Tabii root ve sim kilidinin açılmış olmasi gerekiyor. Araştırmaya devam ediyorum...:)

ekleme2: sorununuzun çözümü var gibi. Bu konu başlığını kirletmemek için açtığınız diğer konuya cavap yazıyorum bundan sonra... (Yardım - Galaxy S3 APN sorunu - MaxiCep

Son düzenleme: