3g nerede var

Konu Sahibi
3g nerede var
evet arkadaşlar görüntülü arama yapacağız kişinin olduğu yerde 3g varmı bu durumu öğrenmek için bana pm atabilirsiniz
(sadece turkcell numarasını öğrenebilirim )

ÖZEL MESAJ YOLLA, YARDIM ALMAK IÇIN TIKLA

Tepkiler: maxibrk

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Güzel bir iş olur. PM linkini de verseydin, dur ben yaparım şimdi.

Edit: Tamamdır ekledim. Tek tıkla mesaj yolla

Konu Sahibi
teşekkür ederim o kadar becerikli degilim

Mehmet

Emekli Yönetici
Anlamadım yani nasıl oluyo zaten görüntülü arar karşı tarafta varsa konuşulur açıklayabilirmisiniz

Konu Sahibi
şuanda sadece illerde var ilçelerde yok bu konu da merak edenler için açılmıştır

ardaaga

Üye
ama bazı ilçelerde var ben balıkesirden 2,5 saat uzaktayım bide bulunduğum yerin merkzinede yakın değilim (adada oturuyorum) ama çekiyor bazı yerlerde değisiklik gösteriyor yani

Konu Sahibi
bazı yerlerde göstere bilir sadece illerde demişsem illaki llerde de büyük olan ilçelerde ve nufus yoğun olan yerlerde var seçekeyi kapsayan yerlerde de var

ardaaga

Üye
mulakasa gibi oluyor özür dilerim ama buranın nüfusuda yoğun değil

Konu Sahibi
neden münakaşa gibi olsun ki sadece konuşuyoruz o zaman şebekeyi görüyordur

25bin nüfuslu bir yerde babaannem'in evinde tatildeyim ama burada yok başvurdum ama 3 gündür ilk tecrübeyi yaşayamadım....

WiND0WS

Üye
25bin nüfuslu bir yerde babaannem'in evinde tatildeyim ama burada yok başvurdum ama 3 gündür ilk tecrübeyi yaşayamadım....

ben yasadim kardesim ama oyle reklamlarda gorundugu gibi hersey toz pembe degil yani goruntulu konusurken cok kesilmeler oluyor adamin yuzu sekilden sekile giriyor goruntu 10 saniye geriden geliyor + ses kalitesi cok dusuk bu 3g nin oturmasi 3 ayi bulur tam anlamiyla gorusmek icin

bizim ilçede işin açığı ilden daha iyi çekiyo anlamış değilim karabük safranbolu

ya bırakın ben bursa'nın göbeğinde oturuyorum 3G denen birşey yok.

arkadaşlar problem yok 3g ilk günde ülkemizde tüm il merkezlerinde aynı anla başladı.ve o andan itibaren 24 saat ekiplermiz çalışmada ve sıra sıra ilçelere,ufak yerleşim yerlerinede vericiler takıyor.

arkadaşlar problem yok 3g ilk günde ülkemizde tüm il merkezlerinde aynı anla başladı.ve o andan itibaren 24 saat ekiplermiz çalışmada ve sıra sıra ilçelere,ufak yerleşim yerlerinede vericiler takıyor.

Sizin bu ekipler aşağı yukarı kaç kişi! Eğer adam yoksa biz de çalışırız