Haklısın, Türkiye'de teknoloji hala böyleyse daha çok kişi geçer 2G'ye, reklamlarda boy boy hızlı internet,mobil tv demeyi biliyorlar ama gördük 2 gün üye kaldım hiçbirşeyinden faydalanamadım, Yaşasın Turkcell'le 2G
arkadaşlar bende 3 g ye geçtiğimden bu yana şebeke sorunları yaşıyorum arkadaş doğru söylüyor..2 g bence ŞİMDİLİK DAHA İYİ .. EN AZINDAN SİSTEM TAMAMEN OTURANA KADAR EN İYİSİ YİNE ESKİ SİSTEM..
Merakımdan Avea 3334 e IPTAL yazıp mesaj attım.
3G aboneliğiniz iptal edildi diye mesaj geldi.
Bu işi telefon yapıyorsa ve iptal mesajı göndermek saçma ise buna iptal oldu diye cevap göndermek nasıl birşey peki?
Bunu yapmak anlamsız. 3G istemiyorsanız ayarlardan UMTS değil GSM seçeneğini seçersiniz. 2G bağlanırsınız. Olur da lazım olursa 3G tekrar ayarlardan açabilirsiniz.
Telefon otomatik olarak 2G ye alıyormuş yapma ya arkadaşlar sallamayın tamammı bizde olduğu için yazıyoruz nie bizde otomatik olarak 2G ye almıo sacmalıyosunuz... Tşk arkadasım
Bunu yapmak anlamsız. 3G istemiyorsanız ayarlardan UMTS değil GSM seçeneğini seçersiniz. 2G bağlanırsınız. Olur da lazım olursa 3G tekrar ayarlardan açabilirsiniz.
Merakımdan Avea 3334 e IPTAL yazıp mesaj attım.
3G aboneliğiniz iptal edildi diye mesaj geldi.
Bu işi telefon yapıyorsa ve iptal mesajı göndermek saçma ise buna iptal oldu diye cevap göndermek nasıl birşey peki?