3g Internet Paketi Kotası(yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

sienon

Üye
    Konu Sahibi
3g Internet Paketi Kotası(yardım)
Merhabalar,
Arkadaşlar konunun tam yerimi burasımıdır karar veremedim oyüzden kusura bakmayın.
Şuan vodafone kullanıyorum şu 11tl lik 100mb'tan sonra 96kpbs ye hızı düşüren sınırsız tarife eski telefonumda yetiyordu fakat artık yetmiyor bu hız beni deli ediyor 100mb a kadar herşey güzel ama oda 1 gün ancak sürüyor. Sorum şu 4gb kotalı avea internet bana yetermi? arkaplanda whatsapp gmail. vb uygulamalar açıkken. canım sıkıldıkca internette forumları gezerim arada youtubeden video izlerim, çalıştığım için işteyken pek kullanamıyorum gece nöbetlerinde ancak kullanabiliyorum , evimde internetimde var genelde onu kullanıyorum zaten. telefonum note2. Yardımlarınızı tecrübelirinizi paylaşmanızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim.

fk555897

fk555897

Üye
Ben Turkcell kullanıyorum. 4 GB sınırsız. 4 GB'tan sonra hızı düşüyor. Sanada tavsiye ederim.

zx6r

zx6r

Üye
4 GB paket yeter sana

sienon

Üye
    Konu Sahibi
avea kullanan varmı arkadaslar aranızda 3g si her yerde cekmiyor diyolar bu yüzden çok yavasmis ama 98kpbs den hızlı olur heralde hiz konusunda ne diyosunz. teşekkür ederim tavsiyen için arkadaşım bakıcam

oguzhangul32

Üye
Aveanin interneti =kağnı ve şehirler arası yollarda vs çekmiyor bizim okulun bodrum katında bile çekmiyor . Ama tarifeleri gayet iyi :D

Üst Alt