3G Hayatımızda hergun basvuran 50 kisi 10 saat bedava gorusme ve 100 mb internet fırsatı !!GÜNCEL!!

Sponsorlu Bağlantılar

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Arkadaşlar ben hattımı 3G için 3G gelmeden önce açtırmıştım ve telefonum 3G uyumlu olmadığı için hiçbir şey gelmemişti. Sadece hattım 3G ye açılmıştı yani. Ben şimdi 3GMERAK yazıp 7040'a yollasam kampanyadan yararlanblr mym? Yani biraz önce denedim ve "Kampanya için günlük katilim limiti dolmustur. İyi günler dileriz" diyor.. :(

ysr86

ysr86

Üye
Eğer telefonun 3G destekli değilse bişey gelmez ama destekliyse gece 12 den sonra dene büyük ihtimalle gelecektir ;)

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Evet evet destekli şu anda.. Teşekkürler :)

tr_acson_tr

tr_acson_tr

Üye
kardeş ben gönderdim kampanya için günlük katılım dolmuştur diiioooo herkezinki canda bizimki patlıcanmıııııı

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Arkadaşlar ben defalarca gönderdim ve ilkinde birazdan paketleriniz gelecektir gibi mesajlar geldi ama paket maket gelmedi. Dün gece tekrar denediğimde de telefonunuz destekli değil filan dedi.. Napmalıyım? Vaz mı geçeyim?

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Acaba bu akşam tekrar denesem mi.? belki yine de verirler bize

rapper21

rapper21

Üye
valla ben 1. paket bittikten sonra 1 kere daha denedim oldu. ama once 1. pakedin son kullanma zamani gecsin sonra deneyin derim ben

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Evet paketiniz bittiğinde bu kampanyaya başvurun benim dün gece bitti bugün başvurdum internet ve görüntülü görüşme tanımlamasi yapıldı.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
paket bitti bu akşam yeniden bombardıman var :ehe

--------------- Ekleme ---------------

bombardımana gerek yok valla gene vediler :ehe

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Arkadaşlar kalan internet hakkımızı öğrenmenin yolu nedir? *456*3# çalışmıyor galiba..

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Teşekkürler gerçekten işe yaradı :oke:

Salihyet

Salihyet

Üye
Kampanya sona ermiştir :locked:

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
ysr86

ysr86

Üye
Evet devam ediyor. Benim 1 aylık sürem bitti tekrar aldım 1 ay daha internet keyfine devam...

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
aynen bende aldım ve 1 ay daha uzattık Kasımıda kurtardık yıl başına kadar beleş internet hedefim :ehe

Üst Alt