3G Hayatımızda hergun basvuran 50 kisi 10 saat bedava gorusme ve 100 mb internet fırsatı !!GÜNCEL!!

Sponsorlu Bağlantılar

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
kampanyaya daha önce başvurdunuz.Tekrar başvurmanıza gerek yoktur dedi yine

orhan1618

orhan1618

Üye
Ben İlk defa başvuru yaptım katılımınız alındı dedi ama 2 ün oldu hala hediyeler gelmedi ne kadar sürede geliyor ?

evren3461

evren3461

Üye
şansa turdurdum bende 10 saat video görüşmesi vede 100 mb internet verdi şans işte :D deneyin arkadaşlar oluyor..11:58 de başlayın msj yağmuruna 10dk atmanız yeterli ;)

orhan1618

orhan1618

Üye
şansa turdurdum bende 10 saat video görüşmesi vede 100 mb internet verdi şans işte :D deneyin arkadaşlar oluyor..11:58 de başlayın msj yağmuruna 10dk atmanız yeterli ;)
Kaç gün içinde geldi sana

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Ben İlk defa başvuru yaptım katılımınız alındı dedi ama 2 ün oldu hala hediyeler gelmedi ne kadar sürede geliyor ?

Mesaj gelmesine gerek yoktur. Sms ile KALAN MB yazarak 2260 a ücretsiz sms yolla, gelen mesaj da internet halkının yüklendiğini kontrol edebilirsin, *123*7# tuşlayarak da bedava görüşmeni öğrenebilirsin.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
zoruma giden 3660 dakika görüntülü görüşme hakkım olmasına rağmen kullanamam 3G yok:sopa::vur

orhan1618

orhan1618

Üye
Mesaj gelmesine gerek yoktur. Sms ile KALAN MB yazarak 2260 a ücretsiz sms yolla, gelen mesaj da internet halkının yüklendiğini kontrol edebilirsin, *123*7# tuşlayarak da bedava görüşmeni öğrenebilirsin.

Yardımınız için teşekkür ederim:)

Laz¥

Laz¥

Üye
Internet paketi için katılacağım paylaşım için teşekkürler :oke:

epson81

epson81

Üye
sAĞOLUN

ademoz05

ademoz05

Üye
Kampanya sona erdi arkadaşlar.

ysr86

ysr86

Üye
Dün gece 12 den sonra yeni paket aldım ve yüklendi...

orhan1618

orhan1618

Üye
Kampanya Devam Etmektedir

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
ama kullananlar birdaha kullanamıyor.Ben katılamıyorum tekrar.Bu herkezde böyle mi?

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Ayrıntılı bilgiye ulaşamadım fakat, kullanmayanlara bir gere olmak üzere hak veriyor. Katılım ise istenilen zamanda olabiliyor. Saat gece 12 de nöbet beklemeye gerek olmuyor. Tabi ayrıntılı bir bilgi olmadığı için bu şekliyle ne kadar devam eder bilinmez. En iyisi siz biran önce alın.

DhEngEshEz

Üye
az önce çok manyak bişey oldu foruma bi bakiyim die girdim tam türkcell bölümene geldim 3g hakkındaki bu konuyu görmüştüm daha önce ama yapmak için fırsat olmamıştı çünkü gündüzleri görüodum hep akşamıda unutuodum neyse işte tam baktım aklıma geldi o sırada saatee baktım saat 23 59 hemen telefonu elime aldım bi yandanda konuyu açtım hemen yazıp gönderdim şimdi msj geldi birazdan aktive edilecektir die:D:D

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
iyi işte kullan doya doya

ademoz05

ademoz05

Üye
banada hiçbirşey yapmamama rağmen int paketi geldi :D mevcut paketimin üstüne 15 günlük daha uzatma ve 100 mb int :D

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Valla gelse iyi olur Haftaya bitiyor paket ne olacak bakalım ondna sonra

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
iyi bugun bende yaptım bırazdan goruntulu konusma ve ınternet paketı aktıf olucaktır dedı :)

Üst Alt