Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3G Hayatımızda hergun basvuran 50 kisi 10 saat bedava gorusme ve 100 mb internet fırsatı !!GÜNCEL!!
Sponsorlu Bağlantılar
ardaaga
Üye
bu kampanya nezaman biticek
MusiqStyle
Üye
buqun
kacaksevgilim
Üye
çok yararı oldu inşallah böyle kampanyalar devam eder.Ekim ayınıda kurtardık.Kasıma ALLAH (C.C) Kerim
konuyu dün gördüm we hemen 01-10-2009 saat 00:00'a ayarladım otomatik mesaj göndermeyi,00:01 de mesaj geldi,kazanmışım şanslıyım
LAZOFLU
Emekli Yönetici
Normalde kampanya bitmiş ama hala kayıt olanlar var, tam bir haber almadan konu kapanmayacak. Bu akşam denemeye devam edin. Bol şans
Bosnalı86
Üye
tekrar aynı şekilde deneyeceğim
cool_eagle
Üye
00:00 dan sonra vermedi.kampanyaya katılmanıza tekrar katılmanıza gerek yok diye saçma bi mesaj geliyo.
Bosnalı86
Üye
[/URL][/IMG]
walla bana werdi,buyrun bu da kanıtı
--------------- Ekleme ---------------
saat we tarihe dikkat
rapper21
Üye
off yaa banada 2. ye vermio
Bosnalı86
Üye
birinciyi almışsan ikinciye nie üzülüon boşwer gitsin
LAZOFLU
Emekli Yönetici
Bu akşam deneyen olursa sonucu yazsın.
kacaksevgilim
Üye
gece iki defa yolladım ikisinde de" kampanyaya daha önce başvurdunuz.Tekrar başvurmanıza gerek yoktur" diye mesaj çektiler
Condemden
Üye
bende ilk defa az önce denedim 1 dk sürmedi onaylanması hemen aktif oldu 17 Ağustos-30 Eylül geçerlidir diyor halen nasıl devam ediyor peki?
rapper21
Üye
benim arkadas da dun aksam aldi. bakalim bu aksam olcak mi?
kacaksevgilim
Üye
sanırım 1 ay daha uzattılar.Bu çok iyi oldu ya
madrew
Üye
oldu galiba ama denemedim çalışıyor mu diye
ilo53
Üye
Ben daha demin yaptm oldu.
ardaaga
Üye
bende simdi yaptım oldu
LAZOFLU
Emekli Yönetici
Kampanya devam ediyor fakat bazı değişiklikler var sanırım. Gün ortasında katılabiliyorsunuz. Tam çözemedim ama değişiklikler olmuş. Açıklama yapılana kadar böyle devam edelim.