asigsasi
Üye
buradan kazanilan internet. cebi modem olarak kullanirak bilgisayarda da kullanilabilir mi?
evet kullanabilirsin
buradan kazanilan internet. cebi modem olarak kullanirak bilgisayarda da kullanilabilir mi?
evet kullanabilirsin
Yanlışın vardır. Belki o mesaj aynı gün içinde 1 kere katılabileceğine dairdir. Ben birçok kez katıldım ve kullanmaya devam ediyorum internetimiartık daha once alanlar alamıyor sanırsam mesaj attım daha once kampanyaya katıldınız tekrar katılmanıza gerek yok dedi![]()
Yanlışın vardır. Belki o mesaj aynı gün içinde 1 kere katılabileceğine dairdir. Ben birçok kez katıldım ve kullanmaya devam ediyorum internetimi![]()

3 gün kala 100 mb daha aldım böylece 1 ay daha uzamış oldu![]()
teşekkürler TurkcellArkadaslar lutfen yardim edin bende kazandim da bu mb lsri nasil kullancam yani internete girmek ucretsiz mi oluyor yoksa internet e girmek ucretli de bisey indirmek mi ucretsiz??????? lutfen cevaplarinizi bekliyorum
yani google fln bedava oluo dimi yada cepten bu siteye girmek fln??cepten internete girmek de içerik indirmekte o aldığımız internet paketinden gidecek sakın turkcell im den veya mobil oyuncu gibi sitelere girme bu siteler kontorlu
yani google fln bedava oluo dimi yada cepten bu siteye girmek fln??
yaa bisey daha sorcam ((pardon daD peki msn e baglanmak uscretli mi oluo yani bende msn programi varda ondan girmek bedava mi

benim telefonum 3G uyumlu değil banada gelirmi internet?