3G Hayatımızda hergun basvuran 50 kisi 10 saat bedava gorusme ve 100 mb internet fırsatı !!GÜNCEL!!

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Bugün 21.14civarı 7.kez internet paketi geldi %=)

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
keşke kampanya süresini uzatsalar

ysr86

ysr86

Üye
3 gün kala 100 mb daha aldım böylece 1 ay daha uzamış oldu :)

hhd

Üye
artık daha once alanlar alamıyor sanırsam mesaj attım daha once kampanyaya katıldınız tekrar katılmanıza gerek yok dedi :)

ysr86

ysr86

Üye
artık daha once alanlar alamıyor sanırsam mesaj attım daha once kampanyaya katıldınız tekrar katılmanıza gerek yok dedi :)
Yanlışın vardır. Belki o mesaj aynı gün içinde 1 kere katılabileceğine dairdir. Ben birçok kez katıldım ve kullanmaya devam ediyorum internetimi ;)

hhd

Üye
Yanlışın vardır. Belki o mesaj aynı gün içinde 1 kere katılabileceğine dairdir. Ben birçok kez katıldım ve kullanmaya devam ediyorum internetimi ;)

en son 2 gun once katılmıstım aynı gun ıcınde 2.kez atınca bir gun icinde sadece 1 kez katılabilrisiniz diye geliyordu simdi kampanyaya daha once katıldınız tekrar katılmanıza gerek yok mesajı geldı pakette 280 mb vardı belkı ondan oldu diyecem ama daha once direk geliyordu aynı gun 250 altına dusunce sabah yuklenıyordu bakalım yarın tekrar denerim :)

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
3 gün kala 100 mb daha aldım böylece 1 ay daha uzamış oldu :)

Aynen dün bir deniyeyim dedim son kullanma tarihi 27 ekim oldu şaşırdım vede sevendim bu işe 1 ay daha internet :) teşekkürler Turkcell

rapper21

rapper21

Üye
Arkadaslar lutfen yardim edin bende kazandim da bu mb lsri nasil kullancam yani internete girmek ucretsiz mi oluyor yoksa internet e girmek ucretli de bisey indirmek mi ucretsiz??????? lutfen cevaplarinizi bekliyorum

asigsasi

asigsasi

Üye
Arkadaslar lutfen yardim edin bende kazandim da bu mb lsri nasil kullancam yani internete girmek ucretsiz mi oluyor yoksa internet e girmek ucretli de bisey indirmek mi ucretsiz??????? lutfen cevaplarinizi bekliyorum

cepten internete girmek de içerik indirmekte o aldığımız internet paketinden gidecek sakın turkcell im den veya mobil oyuncu gibi sitelere girme bu siteler kontorlu

rapper21

rapper21

Üye
cepten internete girmek de içerik indirmekte o aldığımız internet paketinden gidecek sakın turkcell im den veya mobil oyuncu gibi sitelere girme bu siteler kontorlu
yani google fln bedava oluo dimi yada cepten bu siteye girmek fln??

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Aklına gelen herşey bedava.Yalnız paketin boyutunu aşma yeter ;)

rapper21

rapper21

Üye
arkadaslar cok saolun ((suanda telefondan baglandim))xD :D

asigsasi

asigsasi

Üye
yani google fln bedava oluo dimi yada cepten bu siteye girmek fln??

evet girebilirsin tavsiyem olsun opera mini üzerinden girersen daha hızlı ve daha güvenli olursun oyun indir resim indir müzik indir ama paketi sakın aşma

rapper21

rapper21

Üye
yaa bisey daha sorcam ((pardon da)):D peki msn e baglanmak uscretli mi oluo yani bende msn programi varda ondan girmek bedava mi

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
yaa bisey daha sorcam ((pardon da)):D peki msn e baglanmak uscretli mi oluo yani bende msn programi varda ondan girmek bedava mi

yok kardeş ücretsiz.kampanyadan kazandığın internetLe msn,oyun indirme,siteLere girme,program,tema indirme vs turkceLLin internet şebekesini kuLLandığın herşeyde geçerLi.yani bedava.rahat oL :)

rapper21

rapper21

Üye
valla arkadaslar ne desem bos coook tesekkurler

TOPTABEKİ

TOPTABEKİ

Üye
benim telefonum 3G uyumlu değil banada gelirmi internet?

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
benim telefonum 3G uyumlu değil banada gelirmi internet?

Telefonun 3G uyumlu değilse katılamazsın, telefonun uyumlu değil uyarısı alırsın. Ama 3G uyumlu telefonda saat 21:00 gibi takarak 3 saat kullanıp mesajı yollarsam katılabilirsin. Kazandığın paketi kendi telefonunda kullanabilirsin.

Üst Alt