5 kez den fazla net paketi vermiyor. Şimdilik durum bunu gösteriyor. Ama daha 28 gün var. Çok deneyim ortaya çıkacaktır. 71 saat bedava görüşme hakkım var şuan ama 3G yok. Son 2 katılım da net paketi vermedi. Toplamda 500mb verdi.
5 kez den fazla net paketi vermiyor. Şimdilik durum bunu gösteriyor. Ama daha 28 gün var. Çok deneyim ortaya çıkacaktır. 71 saat bedava görüşme hakkım var şuan ama 3G yok. Son 2 katılım da net paketi vermedi. Toplamda 500mb verdi.
bende 4kez kazanabildim internet paketini Son 3gündür vermiyor ve belirteyim 5460dakikada kaldı görüntülü konuşma bugün ilk kez görüntülü konuşma vermedi tabi internet paketi de =S Geçmiş olsun
Benim kazanmam gerekirken 3 internet paketi için msj gelmemişti. Dün akşam yüklü olan mb miktarı 250 mb ın altına düştü msj geldi paketiniz birazdan aktifleşcektir diye ve 100 mb daha eklenmiş oldu şimdi 300 var bakalım 250 olunca yeniden yüklenecek mi...
Sim kartını normal bir telefona takmış ve son dakikada 3G destekli telefonuna taktıysan sebebe hemen algılamaz. Yani hattın telefonda gün boyu durması gerekiyor. Bol şans.
bende 2 güdür gönderiyorum "Talabiniz alınmıştır. Kampanyanız başladığında bilgi mesajı gönmderilecektir.İyi günler dileriz." diyor.Ne internet paketi nede görüntülü konuşma geliyor.
bu ay kotamı erken doldurdum vindows 7yi indirmişdim.bende her akşam 100mb kazanıyorum turkcell'den adsl kadar hızlı olmasada idare eder.
Ayrıca köyde çok pc var ama net yok.bende onlara söyledim şimdi onlarda her gece internet kazanıp bedva internetin tadını çıkarıyorlar.bu turkcell harika bi operatör...iyi ki varsın turkcell(fazla mı reklam oldu ne)