3G görüntülü konuşmak için extra ücret yok!

Sponsorlu Bağlantılar

elive

elive

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
3G görüntülü konuşmak için extra ücret yok!
Arkadaşlar forumda daha önce bahsi geçmişti ama ben kesin ağızlardan duydugum ve akıldaki soruları bir nevze daha gidermek için bu konuyu açtım..

Turkcell 3G görüntülü konuşma için normal konuşma ücreti dışında extra bir ücret talep etmeyecek..Herkes yine kendi tarifesine göre ücretlendirilecek. Ayrıca bazı arkadaşlar 3G görüntülü konuşma için belirli bir internet paketine abone olmamız gerektiğini söylemişlerdi,bunun konuyla bir alakası yoktur. 3G görüntülü görüşme için extra bir internet paket aboneliğinin bulunması şart değil.. :bigstar:

• Beğen
Tepkiler: maxibrk ve ibrahim539

maxibrk

maxibrk

Üye
bilgi için tşk.:oke:
Benim internetim hızlansın da görüntüyle falan işim olmaz:sn:

benhjk

benhjk

Üye
saol

serbest888

serbest888

Üye
Arkadaşlar herkes kullandığı tarifeden ucretlendirilecek demişsiniz aylık paketlerden faydalanabiliyormuyuz?

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Tv olayını çok merak ediyorum

oguziverson

oguziverson

Üye
sanırım herkes benim gibi tv olayını merak edio en büyük avantajlarından biri 3g nin, görüntü kalitesi fln nasıl olcak merak içindeyim

elive

elive

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar o zaman size tv ile ilgilide çok az bilgi vereyim.. Günlük veya Aylık paket seçeneği olacak... Aylı ken fazla 20 saat kota olacak ve kota aşımı için extra ücretolacak.. 20 tane ulusal kanal olacak.. veee bomba şaka gibi ama LİG TV ile görüşmeler sürüyormuş.. Düşünsenize gerçekten cebimizden Derbileri izleyebileceğiz :)

elive

elive

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
görüntü güzel ve canlı olacak.. görüntüde donma olmayacak..

sweety_boy_43

Üye
Arkadaşlar o zaman size tv ile ilgilide çok az bilgi vereyim.. Günlük veya Aylık paket seçeneği olacak... Aylı ken fazla 20 saat kota olacak ve kota aşımı için extra ücretolacak.. 20 tane ulusal kanal olacak.. veee bomba şaka gibi ama LİG TV ile görüşmeler sürüyormuş.. Düşünsenize gerçekten cebimizden Derbileri izleyebileceğiz :)

ligtv ıle gorusmelerde sanırım anlasmaya varıldı mobıl tv kullanmaya baslandıgında kanallara lıg tv de eklenecektır..
bugun ku yapılan acıklamada lıgtv kullanılacagına daır bılgı verılmıstı...

Üst Alt