3DPhotoFree v1.7 S60v5 SymbianOS9.4 Signed {Turn your Phone into a 3D Camera}

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
3DPhotoFree v1.7 S60v5 SymbianOS9.4 Signed {Turn your Phone into a 3D Camera}
Bir 3D kamera dönüştürün telefon. Gelişmiş 3D modları ve düzenleme araçları, birkaç saniye içinde sizin eseriniz oluşturmanızı sağlar.Benzersiz 'Tek Fotoğraf' modu ile 3D içine fotoğrafları eski albüm olun. Ve hepsi ücretsiz iyi.

3DphotoFree kullanıcılar 3D görüntüleri içine kendi fotoğraf albümleri kapatabilirsiniz Kurosh Tech tarafından geliştirilen bir uygulama. gelişmiş 3D modu ( 'Tek Fotoğraf' modu dahil) ve kullanıcıların inanılmaz 3D resimler onların eski fotoğrafları dönüştürmek izin düzenleme araçları sunar.Galeri alanda fotoğraf küçük yüklemek için Galeri'ye git. İki fotoğraf bir 3D resim oluşturmak için sol ve sağ (R) fotoğraf alanlarda yüklenmesi gerekiyor. 3D tam renkli, 3D yarısı renk (aşırı kırmızılar ile fotoğraflar için) ve (minimal gölgelenme ve retinal rekabet ile fotoğrafları oluşturulan) 3D optimum: Üç 3D seçenekleri bir 3D resim yapmak için kullanılabilir. 3D gözlük değiştirilebilir lensler varsa kullanıcılara veya yanlış sol / sağ fotoğraf yüklenmiş durumda uygulama aynı zamanda yararlı bir Swap düğmesi vardır. Tek fotoğraflar da sol ve sağ fotoğraf alanlarında aynı fotoğrafı yükleyerek 3 boyutlu resimler açılabilir. Tek Fotoğraf (giriş / çıkış) tıklayın 3D fotoğraf oluşturmak için.

Uygulama ücretsizdir.



Not uygulama QT Gerektirir



Çeviri google translate
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: onderix, KRMKRM ve Tuba


Tuba

Tuba

Üye
Teşekkürler...
 
  • Beğen
Tepkiler: tragedie

sakli_girdap

Üye
Tesekkürler
 

KRMKRM

Üye
uygulama güzel ama save edemedim 3 d bir türlü...

----------Eklendi @ 20:28:44 ---------- Yazıldı @ 20:17:55 ----------

Neyse biraz uğraştıktan sonra dosyaların içinde buldum 3d gözlüklede bakınca çok güzel oluyor sanki telefon içi 5cm derinleşiyor resme bakınca TEŞEKKÜRLER :)
 
  • Beğen
Tepkiler: tragedie
onderix

onderix

Üye
teşekkürler
 

swedenfthturkey

Üye
kardeş QT indirme link eklermisin bulamadım
 
  • Beğen
Tepkiler: Tuba
yeyen45

yeyen45

Üye
:tşk:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt