3DNA Desktop (Artık Bilgisayarınızı Bir Ev Gibi Yönetebileceksiniz)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jejep

jejep

Üye
    Konu Sahibi
3DNA Desktop (Artık Bilgisayarınızı Bir Ev Gibi Yönetebileceksiniz)
3DNA bir masaüstü programıdır. Program masaüstünü renklendiriyor ve daha kolay bir kullanım sağlıyor. 3 boyutlu bir görünüm oluşturuyor. Oluşturduğu kısayollar sayesinde programlara erişiminiz daha kolay oluyor.
3 boyutlu olan masaüstünüz daha zevkli bir kullanım sağlayacak. İçerisinde birçok duvar kağıdı bulunmakta. Artık bilgisayarınızı bir ev gibi yönetebileceksiniz. Programdan iyi bir verim almak için sisteminizin geçici hafızasının yüksek olması gerek.



3DNA Desktop (Artık Bilgisayarınızı Bir Ev Gibi Yönetebileceksiniz) programının bulabilir yada dilerseniz kolayca 3DNA Desktop (Artık Bilgisayarınızı Bir Ev Gibi Yönetebileceksiniz) torrent download yapabilirsiniz, daha sonra kullanmanız gerektiğinde sitemizden 3DNA Desktop (Artık Bilgisayarınızı Bir Ev Gibi Yönetebileceksiniz) indir yükle yaparak pc’nize kaydedebilir, daha sonra dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz. 3DNA Desktop (Artık Bilgisayarınızı Bir Ev Gibi Yönetebileceksiniz) rapidshare, fileserve, netload, hotfile download indir ile dilediğiniz server’dan hızlıca dosyayı indirebilirsiniz. 3DNA Desktop (Artık Bilgisayarınızı Bir Ev Gibi Yönetebileceksiniz) tam sürüm indir ile sorunsuz programı kullanmanızı sağlar. 3DNA Desktop (Artık Bilgisayarınızı Bir Ev Gibi Yönetebileceksiniz) türkçe patch yama ile programı türkçe kullanabileceksiniz.


 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt